INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - LAS PALMAS 3-0

VIDEO+FOTO Pique a izbucnit în lacrimi la finalul meciului jucat cu Las Palmas: "Mă retrag dacă asta vreți!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 20:43

Pique a plâns la finalul meciului pe care Barcelona l-a jucat împotriva formației Las Palmas (3-0) cu porțile închise. Spectatorii nu au putut intra pe stadion din cauza incidentelor de stradă care au avut loc în timpul referendumului pentru independența Catalunyei.

La interviurile de la finalul partidei, Pique a început să plângă și le-a transmis oficialilor de la Federația Spaniolă că va renunța la națională dacă aceștia consideră că prezența sa acolo va fi o problemă.

"Sunt foarte mândru de regiunea catalană. A fost cea mai grea experiență pe care am trăit-o. Dacă cineva de la federație crede că prezența mea poate provoca probleme la echipa națională, nu am nicio problemă în a renunța.

A merge la națională nu înseamnă o competiție de patriotism. Înseamnă să mergi și să joci cât poți tu de bine", a spus fundașul Barcelonei, citat de Marca.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
dumitavi
dumitavi  •  03 Octombrie 2017, 05:35

Chiar asa, ce e asta? Intr-o lume de sclavi se trezesc ăstia ca vor independența. Ce e asta, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  02 Octombrie 2017, 11:48
Postat de claudiu.h12 pe 02 Octombrie 2017, 09:46

Ardeal ? Transilvania ?

Olt, Dolj, TELEORMAN?

omidiu
omidiu  •  02 Octombrie 2017, 11:18

Saracul, o victima. Pai vrea si stat independent si sa joace apoi in nationala altei tari?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează