INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

VIDEO & FOTO "Pitbull" îşi merită porecla! Ex-rapidistul şochează Portugalia cu noul său look!

Acesta este noul look al lui +2   FOTO
Acesta este noul look al lui "Pitbull" (foto: record.xl.pt)

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2011 15:43

Fostul jucător al Rapidului, Claudio Mejolaro "Pitbull", actualmente la Vitoria Setubal, vrea să iasă în evidenţă în acest sezon în Portugalia.

Şi cum poate face asta dacă nu printr-un look extravagant? Pitbull a ales o tunsoare mai neobişnuită ( foto), pentru care a trebuit să reziste nemişcat timp de cîteva ore.

Brazilianul în vîrstă de 25 de ani a îndurat cu stoicism tăieturile cu briciul. Atît barba, cît şi părul de pe scalp au avut de suferit, însă rezultatul a fost unul pe măsură. În creştet, jucătorul şi*a păstrat un smoc de păr care imită un cap de pitbull, rasa de cîine care îi dă porecla.

Manuel Tocha, un frizer în vîrstă de 34 de ani, a reuşit tunsoarea specială, recunoscînd că nu a dormit bine în noaptea dinaintea întîlnirii cu jucătorul, din cauza emoţiilor.

VEZI AICI VIDEO CU "PITBULL" PE SCAUNUL FRIZERULUI!

VEZI MAI JOS IMAGINI CU NOUL LOOK AL LUI CLAUDIO MEJOLARO "PITBULL"!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
xstream
xstream  •  09 Septembrie 2011, 17:48

interesant

joker30
joker30  •  09 Septembrie 2011, 17:39

de ce sl**** mar interesa de coafura lui pitbull ex rapidst ?

fremenash
fremenash  •  09 Septembrie 2011, 16:45

are o urma rosie de sange.... cred ca emotiile de care zice articolul l-au facut pe frizer sa tremure putin. Oricum nice look pacat ca a stat asa putin la noi, avea o agresivitate in joc foarte buna

Vezi toate comentariile (6)
Comentează