INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

VIDEO + FOTO Reacție incendiară... la propriu! Compania care produce echipamentele lui Liverpool și-a pus în cap suporterii din cauza lui Donald Trump

Foto: Guliver/GettyImages +2   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 20:40

Sponsorul de echipament al lui Liverpool, firma New Balance, i-a oferit susținere lui Donald Trump în campania prezidențială, spre nemulțumirea fanilor "cormoranilor".

"Administrația Obama ne-a ignorat și, cu sinceritate, avem sentimentul că lucrurile vor merge în direcția bună cu președintele Donald Trump", a spus Matt LeBretton, vicepreședintele pentru relații publice al companiei.

Acesta a sugerat, de asemenea, că decizia companiei să îl sprijine pe Trump a fost influențată, în parte, de opoziția președintelui ales al Statelor Unite pentru Parteneriatul Trans-Pacific, un acord de schimb între Statele Unite și alte 11 țări, dar care nu include China.

Comentariile lui LeBretton au stârnit furia celor care dețineau încălțări produse de New Balance. Pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii și clipuri video în care aceștia dădeau foc produselor și le aruncau la gunoi.

După această reacție de pe rețelele sociale, oficialul companiei și-a reconsiderat poziția  și a insistat că declarațiile sale au fost scoase din context.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (21)
ottobraun
ottobraun  •  11 Noiembrie 2016, 08:29

adevarul ca NB e o firma chinezeasca cu produse de nutella!

ottobraun
ottobraun  •  11 Noiembrie 2016, 08:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

qwerty007
qwerty007  •  11 Noiembrie 2016, 05:57

Tocmai ce a zis unu' pe Fox 2 Detroit ca toate protestele astea anti Trump sunt organizate de Soros iar moderatoru' a devenit atat de galagios ca a acoperit tot fundalul sonor. Protestele sunt dupa modelul Maidan,primavara araba,cu toti arabii la un loc !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează