INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA REGELUI

VIDEO + FOTO Real Madrid, a doua înfrîngere în 3 zile! Campioana Europei a pierdut turul din Cupa Regelui cu Atletico, 0-2 » Sergio Ramos, gafeurul de serviciu

Articol de GSP - Publicat joi, 08 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 08 ianuarie 2015 00:14

Real Madrid a pierdut, în deplasare, prima manşă a optimilor de finală din Cupa Regelui cu Atletico Madrid, scor 0-2. VEZI VIDEO!

Deşi au avut posesia şi un gol anulat al lui Bale în minutul 13, "galacticii" continuă seria meciurilor în care nu reuşesc să îşi învingă rivala din oraş. De la finala Ligii Campionilor s-au mai disputat 4 meciuri directe, dintre care Atletico a cîştigat 3.

Cristiano Ronaldo a fost lăsat doar pe bancă, iar acest lucru a fost resimţit din plin de echipa lui Carlo Ancelotti, care a pus rar probleme la poarta lui Oblak. E adevărat că nici gazdele nu s-au descurcat prea bine în prima repriză, neavînd nici un şut pe spaţiul porţii, lucru care s-a mai întîmplat o singură dată în acest sezon.

Sergio Ramos a fost responsabil cu greşelile în defensivă şi a comis penalty în minutul 58 după ce l-a ţinut pe Garcia, care a şi transformat lovitura de pedeapsă.

2-0 s-a făcut în minutul 76 după ce Gimenez l-a lăsat în urmă pe Ramos şi a marcat cu capul, sub privirile lui Martin Odegaard, care a urmărit meciul din tribună. Despre puştiul-minune al Norvegiei se spune ca ar putea semna în zilele următoare cu Real Madrid.

Fernando Torres a fost titular la Real Madrid, însă n-a reuşit să înscrie, lucru care oricum nu s-a întîmplat prea des. Acesta are doar două goluri în faţa marii rivale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Ianuarie 2015, 18:16

si acum tot intamplatoare a fost papara incasata de la Milan ? unii asa au sustinut atunci, dupa acel 2-4. asa au sustinut si cand am considerat ca real madrid are o scadere de forma, dupa infrangerea din campionat. acum vad ca se persevereaza, 0-2 cu ATM. deci ? intamplare cu Milan ?

theplayerr
theplayerr  •  08 Ianuarie 2015, 05:44

Magic...o seara perfecta...Miliardele realului n-au contat prea mult...frumos poate fi fotbalul

dilibau
dilibau  •  08 Ianuarie 2015, 02:19

Torres titular la Real... am trait s-o vad si p-asta :))) te pomini ca de-acu o sa-i dea lui Cholo cu terenu-n cap, ca doar el ii uraste pe colchoneros...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează