INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO + FOTO Sanchez și Aubameyang, primele goluri pentru United, respectiv Arsenal » Eroare uriașă a arbitrilor la reușita gabonezului

Foto: Reuters +4   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 18:56

În această după-amiază au avut loc 7 meciuri din cadrul etapei a 26-a din Premier League. 

Manchester United a trecut rapid peste eșecul cu Tottenham de etapa trecută, 0-2, și s-a impus pe teren propriu cu Huddersfield, scor 2-0.

"Diavolii" au deschis scorul în minutul 55, prin Lukaku, care a înscris din pasa lui Juan Mata.

Avantajul echipei lui Mourinho a fost mărit în minutul 68, prin nou-venitul Alexis Sanchez, aflat la al doilea meci pentru United. Chilianul a ratat penalty-ul obținut tot de el, dar a profitat imediat apoi de respingerea neinspirată a portarului și a înscris fără emoții.

Grație victoriei, Manchester United a acumulat 56 de puncte și s-a apropiat la 13  de City, care s-a încurcat pe terenul lui Burnley, 1-1.

Swansea, echipă care în ultimele două etape reușise să le învingă pe Liverpool și Arsenal, a obținut un nou rezultat pozitiv în lupta pentru evitarea retrogradării, remizând pe terenul fostei campioane Leicester, 1-1.

Mai devreme, Manchester City s-a încurcat surprinzător pe terenul lui Burnley (detalii pe larg despre meci + video, aici)

Arsenal s-a impus și ea lejer cu Everton, scor 5-1, după un hattrick al lui Ramsey și câte un gol din partea lui Koscielny și Aubameyang, ultimul marcând dintr-un ofsaid uriaș, din pasa lui Mkhitaryan. Atacantul din Gabon ajuns de la Dortmund la Arsenal în schimbul a 65 de milioane de euro și e la primul său gol pentru "tunari".

Rezultate

Bournemouth - Stoke City 2-1 (VIDEO)
Brighton - West Ham 3-1 (VIDEO)
Leicester - Swansea 1-1 (VIDEO)
Manchester United - Huddersifeld 2-0 (VIDEO)
West Bromwich - Southampton 2-3 (VIDEO)
Arsenal - Everton 5-1 (VIDEO)

Duminică
16:15
Crystal Palace - Newcastle
18:30
Liverpool - Tottenham

Luni
22:00
Watford - Chelsea

clasament anglia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
551261405233749
Sergiu Gusat  •  03 Februarie 2018, 21:56

*** Ramsey de 3 ori am marcat nu 2

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sulheticul
sulheticul  •  03 Februarie 2018, 20:11

Aaron Ramsey a marcat! De doua ori chiar! Oare cine mai moare?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează