INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - STOKE 3-0

VIDEO + FOTO Scandal înainte de Arsenal - Stoke : "Este o lipsă evidentă de calitate în rândul coechipierilor"

FOTO: Reuters +11   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 17:24

Arsenal s-a impus în fața celor de la Stoke City, scor 3-0, într-un meci pe muchie de cuțit până în ultimul sfert de oră.

Arsenal a ajuns la a 4-a victorie consecutivă în toate competițiile și se pregătește de turul cu CSKA Moscova, din "sferturile" Europa League. Prima repriză a aparținut "tunarilor", cu o posesie stearpă, fără ocazii importante de gol.

Tabela s-a modificat prima dată în minutul 75, din penalty. Aubameyang a transformat sigur, apoi a dublat avantajul în minutul 86 (vezi VIDEO). Scorul final a fost stabilit tot din lovitură de pedeapsă, de Lacazette, proaspăt revenit după o accidentare.

Arsenal rămâne pe poziția a șasea, la 10 puncte în spatele lui Tottenham, ocupanta locului 4. Stoke s-a afundat și mai mult în zona retrogradării, fiind la 3 puncte sub linia salvării.

Declarații deplasate înaintea meciului

Xherdan Shaqiri (26 de ani), starul lui Stoke, și-a criticat colegii înaintea partidei cu Arsenal.

"Trebuie să fiu conștient de faptul că e o mică diferență între a juca alături de jucători ca Ribery sau Thiago Alcantara la Bayern, ca Icardi sau Kovacic la Inter și a evola la Stoke. Aici nu îmi pot scoate în evidență calitățile. Este o lipsă evidentă de calitate în rândul coechipierilor", a declarat Shaqiri conform Marca.com.
sq

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează