INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - SAMPDORIA 2-1

VIDEO + FOTO Scandal la Juventus - Sampdoria! Meci tranșat după 3 decizii VAR! Ultima a venit în minutul 90+2

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 15:32

Juventus s-a impus în meciul cu Sampdoria, 2-1. Trupa lui Allegri încheie anul victorioasă, grație ”doppiettei” lui Cristiano și penalty-ului controversat dictat de Valeri. Tot asistentul video l-a ajutat să vadă primul 11 metri, transformat de Quagliarella, iar în minutul 90+2 a anunlat golul egalizator.

Prima etapă din istoria Seriei A disputată integral pe 29 decembrie s-a deschis cu ciocnirea celor mai bătrâni golgeteri în acest campionat: Ronaldo versus Quaglierella. Și atacanții ale căror vârste însumează peste 69 de ani au lovit din repriza întâi. Lui Cristiano i-au ajuns 108 secunde să deschidă scorul, șut cu pământul de la 16 metri, dar Juve a păstrat avantajul doar jumătate de oră.

Fabio a acceptat provocarea și a transformat un penalty acordat Sampdoriei (cu VAR) pentru hențul în careu comis de Emre Can și echilibrul s-a mutat de pe tabelă în teren. Cea mai ofensivă trupă din Serie A în această lună nu se dezminte, reușind al 15-lea gol!

can
FOTO: Captură TV Telekom Sport 

Tot VAR-ul decide

Campionii au luat-o de la capăt după pauză. Audero, portarul crescut de bianconeri, a scos excelent șutul la colț încercat de Matuidi, în replică la ocazia lui Caprari.

Tot goakeeperul Doriei a salvat în bară "racheta" lui Ronaldo, apoi lovitura de cap i-a fost deviată peste transversală de Colley. Asediul i-a obligat pe oaspeți să greșească: Valeri a mai dictat un 11 metri contestat, la fel cu VAR și tot după un henț (dubios) la Ferrari.

ferrari
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Nici Cristiano nu a iertat de la punctul cu var, execuție tare și pe centru. 2-1 și a treia "dublă" pentru portughezul ce-a scos egalul la Bergamo venind de pe bancă și lasă impresia că putea marca și în noaptea Revelion.

Și ca thrillerul să fie desăvârșit, VAR-ul a anulat golul de 2-2 (ofsaid corect), reușit în prelungiri de Saponara. 

saponara 

Vezi AICI video cu rezumatul meciului

14 goluriare Ronaldo în acest sezon, fiind iderul marcatorilor, peste Piątek

9 etape la rând cu gol marcat are Quagliarella în actuala Serie A la Sampdoria. Din 2005, de la Trezeguet n-a mai reușit nimeni această serie. Fabio a ajuns la 12 în acest campionat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Decembrie 2018, 17:42

la Genoa - Fiorentina un hent in careu de 10 ori mai clar decat ambele din meciul lui Juve nu e dat dupa ce arbitrul consulta VARul vreo 3 minute. Ba mai da si un galben pentru ala care a cerut penalty. Degeaba au bagat VAR la italienii...in fiecare etapa vad faze clare care sunt date pe invers cu tot cu VAR. Ei in continuare arbitreaza cum ii taie capul sau cum au primt tema de acasa.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Decembrie 2018, 17:37
Postat de Ion Stancu pe 29 Decembrie 2018, 17:13

Controversați sunte-ti doar voi agramați GSP, toate deciziile WAR au fost în limita regulamentului.....rusinica gesepeilor

dupa aceste 2 randuri cred ca si tu te poti angaja linistit la gsp. intrunesti toate criteriile.

fcu1948
fcu1948  •  29 Decembrie 2018, 17:20
Postat de Ion Stancu pe 29 Decembrie 2018, 17:13

Controversați sunte-ti doar voi agramați GSP, toate deciziile WAR au fost în limita regulamentului.....rusinica gesepeilor

In cronica meciului, Ziariștii la Gazzetta dello Sport afirma:altro episodio dubbio e altro intervento della Var, che stavolta premia la Juve per fallo di mano in area di Ferrari. Altro penalty generoso su cui Audero non può nulla. Deci episod dubios și penalty generos. Dar cine sunt aia de la Gazzetta in comparație cu tine, marele specialist in fotbal?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează