INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCHALKE04 - BORUSSIA DORTMUND 2-0

VIDEO + FOTO Schalke - Borussia Dortmund 2-0. Înfrângere dură pentru Dortmund cu Schalke: 7 imagini incredibile din tribune

Foto: Reuters +6   FOTO
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 20:08

Formația Schalke 04 a învins-o pe teren propriu cu scorul de 2-0 pe Borussia Dortmund într-un meci contând pentru etapa a 30-a din Bundesliga.

Gazdele au început bine partida având o ocazie importantă în minutul 13 prin Guido Burgstalle, care a șutat puțin pe lângă partea dreaptă a porții apărate de Roman Burki.

11 minute mai târziu, a venit rândul oaspeților să fie periculoși prin Marco Reus care a trimis din lovitură liberă spre colțul stâng de sus al porții, însă goalkeeperul gazdelor, Ralf Fährmann, a fost pe fază și a respins în corner.

VEZI VIDEO CU GOLURILE AICI

Până la pauză, "minerii" și-au mai trecut în cont încă o ocazie în minutul 45 prin Evgen Konoplyanka, al cărui șut din prima a trecut foarte aproape de bara dreaptă a porții.

Imediat după pauză, același Konoplyanka, a primit o pasă lungă de la Caligiuri și, șutând puternic la poarta lui Bürki, a deschis scorul în minutul 50, goalkeeperul elvețian neavând nicio șansă. Imediat după gol, galben-negrii au forțat egalarea, având patru ocazii importante prin Marco Reus (min. 66), Pulisic (min.71), Schurrle (min. 75) și Batshuayi (min.81).

Pe fondul unei dominări a oaspeților, Schalke a reușit să își dubleze avantajul în Revierderby prin Naldo, care a executat perfect în minutul 82 o lovitură liberă de la distanță.

În urmă acestui rezultat, Schalke a ajuns la 55 de puncte și-a consolidat poziția a doua în Bundesliga, fiind cu 4 etape înainte de final, la 4 lungimi de urmăritoarele Leverkusen și Dortmund, în timp ce oaspeții, au rămas pe locul 4, ultimul care duce în Liga Campionilor, cu 51 de puncte, la 5 lungimi față de următoarea clasată, Hoffenheim.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează