INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO + FOTO Surpriză imensă în Cupa Franței! Marseille, eliminată de o echipă comunală de Liga a 4-a

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 17:28

Olympique Marseille a fost eliminată din Cupa Franței de Andrézieux-Bouthéon, formație din Liga a patra. Scorul a fost de 2-0 pentru outsideri.

Seria rezultatelor surprinzătoare continuă în Cupa Franței. După eliminările rușinoase ale lui Angers, Montpellier și Nîmes, a venit rândul lui Olympique de Marseille să părăsească competiția în faza "32"-imilor. Andrézieux-Bouthéon, o formație din al 4-lea eșalon din Hexagon s-a impus cu 2-0, în fața unui OM care nu a menajat niciun titular.

Thauvin, Payet și Luiz Gustavo au fost printre titulari în meciul în care Ngwabije (min. 17) și Milla (min. 82) au înscris pentru Andrézieux-Bouthéon într-un succes istoric. Dimensiunea dezastrului lui Marseille este conturată de câteva detalii inedite:

  • Andrézieux-Bouthéon este o comună care în 2009 avea o populație de 9.675 de locuitori. În comparație, în Marseille trăiesc peste 820.000 de oameni.
  • Echipa Andrézieux-Bouthéon se află în liga a 4-a. Tot în al 4-lea eșalon, dar în altă serie, se află și echipa secundă a celor de la Marseille.

Astfel, OM continuă seria neagră din perioada recentă, ultima victorie fiind obținută pe 25 noiembrie. Bilanțul de atunci: 2 egaluri și 5 eșecuri.

Știre scrisă de Andrei Stroe.

Vezi și: 

FABULOS! Moment uluitor în Cupa Franței: echipa unei comunități de pensionari din suburbia Parisului a învins o echipă din Ligue 1

Cel mai bine vândut ziar din Germania cere măsuri extreme după gestul incalificabil al lui Ribery: "Suspendați-l!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează