INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MECI ABANDONAT

VIDEO + FOTO Teren invadat de fani, jucător placat ca la rugby! » Scene incredibile la Paris

FOTO: Twitter/Sky Football +3   FOTO
FOTO: Twitter/Sky Football

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 12:09

Meciul amical dintre Senegal și Coasta de Fildeș, disputat la Paris, a fost întrerupt în minutul 88, la scorul de 1-1.

Mai mulți fani au reușit să sară gardul și să treacă de forțele de ordine. Suporterii au intrat pe gazon și s-au îndreptat către jucătorii ambelor echipe.

Senegalezul Lamine Gassama a avut cel mai mult de suferit, după ce un fan a încercat să îl pună la pământ, printr-un placaj ca la rugby. Jucătorii au fost trimiși la vestiare, iar meciul a fost abandonat. 

Nu se cunosc încă motivele clare din spatele gestului suporterilor. 

Ciudat e și că, într-o postare pe twitter după meci, fostul fotbalist al lui United, Wilfried Zaha, n-a pomenit nimic despre incidente. El a scris doar: "Neînvinși în ultimele două meciuri. Sperăm să continuăm această formă și în calificările pentru Mondiale. Vă mulțumesc pentru sprijin".

 

În 2012, meciul dintre Senegal și Coasta de Fildeș a fost și el întrerupt, după ce fanii senegalezi au aruncat cu obiecte în teren.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează