INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - BURNLEY 5-0

VIDEO+FOTO Wenger, mesaj emoționant pentru fani la despărțirea de Emirates: ”Îmi veți lipsi. Arsenal e un mod de viață. E mai mult decât fotbalul”

Foto: Reuters +15   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 07 mai 2018 10:56

Managerul francez, 68 de ani, din 1996 la Arsenal, a fost aclamat de public la ultimul meci pe stadionul construit în perioada lui, cu performanțele lui.

A fost aclamat de un stadion întreg, cum rareori s-a întâmplat în ultima vreme. Arsène Wenger, cel mai mare manager din istoria lui Arsenal, a spus adio pe Emirates după 22 de ani trăiți la Londra pentru culorile alb-roșii. A fost frumos că, la despărțire, "tunarii" au făcut spectacol și în iarbă: 5-0 cu Burnley.

"Merçi, Arsène", scria pe două bannere așezate pe teren. Era mesajul clubului, al jucătorilor, al fanilor. I-a oferit cravata roșie unui puști care l-a rugat să i-o dăruiască, apoi le-a transmis și el spectatorilor emoția sa. Nu înainte de a-i ruga să se gândească la Alex Ferguson: "Înainte de orice, să-i dorim lui Sir Alex să-și revină cât mai repede".

Vezi VIDEO cu golurile meciului!

"Uneori, cea mai bună cale de a face oamenii fericiți este să pleci"

După aceea, a vorbit despre el și Arsenal. "Vă mulțumesc mult pentru că m-ați sprijinit o perioadă atât de lungă, știu că nu a fost ușor. Mai presus de toate, eu sunt suporter al lui Arsenal. E mai mult decât fotbalul. E un mod de viață. Îmi veți lipsi. Ați fost parte importantă din viața mea".

Tristețea lui s-a simțit mai mult în cuvintele spuse jurnaliștilor: "Uneori, cea mai bună cale de a face oamenii fericiți este să pleci" Arsène Wenger, manager Arsenal

"După atât timp petrecut în această meserie, va trebui să mă reconectez la sentimentele mele. Acesta este un nou început pentru mine" Arsène Wenger, manager Arsenal

"Ambiția mea a fost întotdeauna să câștig cu stil, pentru ca suporterii să trăiască o frumoasă experiență când vin la stadion" Arsène Wenger, manager Arsenal

"Dacă mă voi întoarce aici? Depinde, dacă voi avea timp. Dacă îmi oferiți un bilet... Partea bună este că, de acum, voi putea striga și eu la următorul antrenor" Arsène Wenger, manager Arsenal

"A fost o zi tristă. Am venit aici când Emirates nu era decât o groapă de gunoi. Am muncit la toate aspectele acestui frumos stadion"
Arsène Wenger, manager Arsenal

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează