INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

VIDEO + FOTO Zlatan Ibrahimovic e de NEOPRIT în America! Vezi hat-trickul PERFECT reușit azi-noapte

Zlatan Ibrahimovic FOTO: Reuters
Zlatan Ibrahimovic FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 30 iulie 2018 09:40

Cu Zlatan Ibrahimovici (36 de ani) marcând la foc automat, LA Galaxy are 9 meciuri la rând fără înfrângere. Aseară s-au impus în fața celor de la Orlando, scor 4-3. 

În fiecare săptămână, auzim sau citim pe Twitter cugetările memorabile ale lui Zlatan și vedem o cascadă de goluri dincolo de Atlantic. După patru "duble", trebuia să vină și primul hat-trick în MLS. Duminică, la 4-3 în deplasare cu Orlando City.

Adversarii au condus de trei ori. Inutil. În repriza a doua, Ibrahimovici a trecut pe foc automat la 2-1 pentru adversari și n-a mai putut fi oprit:

  • 2-2: salt deasupra tuturor și lovitură de cap prea puternică și bine plasată pentru portar;
  • 3-3: plonjon spectaculos și din nou gol cu capul;
  • 3-4: stop pe piept și șut devastator la colțul lung.

Suedezul, 37 de ani pe 3 octombrie, nu se oprește, trei goluri în 25 de minute, iar LA Galaxy își continuă traseul bun. Nouă meciuri la rând fără înfrângere (incluzând 5 victorii), urcând pe locul 3 în Conferința de Vest, la un punct de Los Angeles FC. 

15goluri a marcat Ibrahimovici în 17 meciuri de MLS; al doilea golgeter al campionatului, după Josef Martinez (Atlanta), 24 de reușite

3assisturi a reușit Zlatan pentru Los Angeles Galaxy

Vezi și: Zlatan strikes again :) "Cam mic stadionul, când mă fluieră 20.000 de oameni mă simt ca la antrenament! Sunt obișnuit să joc în fața a 80.000"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  30 Iulie 2018, 10:47

atacant de careu, care o facut pe deasupra arte martiale..si e foarte atlet, , mai poate jucam pana la 40 ani in atac!! BV lui

baruch
baruch  •  30 Iulie 2018, 10:44

parca e un vlajgan in curtea scolii. cred ca si la 70 de ani ar putea sa joace in campionatul ala.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează