INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

VIDEO Fundașul Realului, cel mai bun atacant al Sevillei » Autogolul datorită căruia Sevilla a sperat la revenire, într-un meci nebun de Cupa Regelui

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 23:06

Real Madrid și Sevilla au disputat joi seară pe Ramon Sanchez Pizjuan manșa retur din optimile de finală ale Cupei Regelui, încheiată la egalitate, 3-3. În tur, madrilenii s-au impus cu scorul de 3-0.

Sevilla a deschis rapid scorul, în minutul 10, după o gafă în apărarea echipei antrenate de Zidane. Sarabia a centrat în careu, iar Danilo a reluat mingea în proprie poartă.

VIDEO cu autogolul lui Danilo!

La pauză, Sevilla a condus cu scorul de 1-0, după ce Toni Kroos a ratat o ocazie importantă de a restabili egalitatea chiar înainte de finalul primei reprize. Oaspeții au egalat imediat după pauză, când Asensio a înscris după o cursă de aproape 50 de metri.

Jovetici și Iborra au reaprins speranțele Sevillei cu reușitele din minutele 53 și 77, dar Sergio Ramos a închis definitiv socotelile calificării cu golul marcat din penalty în minutul 83. Benzema a stabilit scorul final, 3-3, în al treilea minut de prelungire.

Echipele de start

Sevilla: Soria - Rami, Lenglet, Mercado - Escudero, Sarabia, Kranevitter, Iborra, Correa - Ben Yedder, Vietto

Real MadridCasilla - Danilo, Nacho, Ramos, Marcelo - Asensio, Casemiro, Kroos - Lucas, Diaz, Morata

 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează