INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GAFĂ

VIDEO Gafă incredibilă pentru fostul antrenor al lui Tătărușanu! Cum a comis-o la conferința de prezentare la noua echipă din La Liga

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 22:18

Miguel Cardoso este noul antrenor al celor de la Celta Vigo. Acesta a fost prezentat azi într-o conferință de presă, însă a făcut o gafă groaznică.

În loc să spună că este bucuros de faptul că a preluat-o pe Celta, acesta a zis că e fericit că se află pe banca lui Deportivo, formație unde el a activat în sezonul 2012-2013, ca secund al lui Domnigos Paciencia.

"Un mare mulţumesc preşedintelui, conducerii sportive că au crezut în mine şi în echipa mea tehnică, e o onoare să antrenez Real Club Deportivo.... ăăăăă Celta", a spus portughezul, conform AS.

VIDEO AICI

Celta Vigo l-a demis pe Antonio Mohamed după înfrângerea din ultima etapă cu Real Madrid, scor 2-4. Miguel Cardoso a antrenat echipa lui Ciprian Tătărușanu, FC Nantes.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  14 Noiembrie 2018, 10:31

...a inceput cu stangul. Poate urmeaza dreptul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează