INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO "Gazza moare în faţa noastră" » Marele mijlocaş englez a şocat asistenţa care plătise 120 de euro să-l vadă

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 februarie 2013 14:45

Paul Gascoigne, fostul mare mijlocaş britanic, acum în vîrstă de 45 de ani, e bolnav incurabil.

Aflat la Northampton la un eveniment caritabil, "Gazza" a tremurat oribil şi a înjurat în faţa a 500 de invitaţi, ce plătiseră 120 de euro ca să-l vadă! S-a îmbătat şi n-a mai putut ţine discursul. "E tragic, parcă eram la înmormîntare! Am plătit pentru o seară în care să celebrăm un erou al fotbalului, însă Paul parcă avea Parkinson. Moare în faţa noastră", a spus un invitat. Internat de multe ori la dezalcoolizare, Gascoigne (10 goluri în 57 de jocuri pentru Anglia), s-a bîlbîit şocant: "Îmi pare rău, trei zile de whisky!". VIDEO AICI CU EVENIMENTUL!

"Două sticle de whiskey pe zi doar ca să nu mai tremur"
Acum doi ani, legenda fotbalului englez, Paul Gascoigne, a mărturisit că, pe vremea în care era jucător, obişnuia să prizeze cocaină înaintea meciurilor. Fostul internaţional al "Albionului" a spus într-un interviu acordat postului ITV că, pentru a contracara dependenţa de cocaină, a consumat timp de trei luni cîte trei sticle de whisky pe zi. "Primele două sticle mă ajutau să mă opresc din tremurat", a explicat "Gazza" motivele pentru care se refugia în alcool.

"Sînt un alcoolic, nu este un cuvînt rău. Asta sînt şi trebuie să merg mai departe cu această etichetă. Alcoolul a preluat controlul vieţii mele. Mi se întîmplă lucruri bune acum, important este să mă bucur de ele. Am din nou un zîmbet pe faţă", explica atunci Gascoigne.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
omugur
omugur  •  03 Februarie 2013, 19:43

tot respectul pentru jucatorul paul gascoigne,ma mir ca pe el nu-l faceti drogat

lukasoil17
lukasoil17  •  03 Februarie 2013, 17:49

..este o epava...mare minune sa o mai duca 2-3 ani!!!

pancone_1923
pancone_1923  •  03 Februarie 2013, 14:57

Pacat !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează