INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Gerard Pique show: a râs de Real Madrid când a fost întrebat „De câte ori ai făcut sex luna asta? ” + poveste fabuloasă cu Ibrahimovic: „Am rămas împietriți”

Gerad Pique
Gerad Pique

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2019 09:37

Gerard Pique, 32 de ani, fundașul Barcelonei și unul dintre cei mai controversați fotbaliști, a fost invitat la emisiunea „La Resistencia” unde a răspuns la mai multe întrebări incomode.

Gerard Pique a fost întrebat de moderatorul emisiunii „Câți bani ai?” și „De câte ori ai făcut sex în ultima lună?” și a oferit un răspuns prin care le-a ironizat pe rivalele Real Madrid și Espanyol.

„Punem la socoteală și meciurile de pe «Bernabeu?» Îmi merge bine la ambele capitole. Ce vrei să știi mai mult? Averea e mai mare decât bugetul lui Espanyol din acest an”, a spus Pique, spre amuzamentul tuturor.

După ce i s-a spus că Espanyol are 57 de milioane de euro bugetul, Pique a replicat zâmbind. „Nu, nu. Este mult mai mult. Am mai mult”.

 

„Avem un grup de Whastapp al echipei. Eu l-am creat pentru a avea o atmosferă bună la lot. Am invitat și persoane la întâmplare. Pe Roncero (n.r. Thomas Roncero, redactorul-șef pe Real Madrid la ziarul As) și pe Alfredo Duro (n.r ziarist spaniol). I-am lăsat o zi sau două, dar nu au spus nimic” Gerard Pique

Poveste cu Zlatan Ibrahimovic

Gerard Pique a vorbit și despre fostul său coleg de la Barcelona, atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic. 

„Lui Zlatan cel mai mult îi plac banii. Într-o zi mi-a zis «Nu e important să ai bani». Am rămas toți împietriți, iar el a continuat «Important e să ai foarte mulți bani»”, a adăugat Pique.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
2192578841003776
Kolea Ivan  •  30 Martie 2019, 11:28

Nu se lauda ,a fost întrebat iar Pique avea bani si daca nu ar fi jucat fotbal este foarte inteligent si familia sa foarte bogata (tata avocat renumit ) ,si foarte bun fundaș, egal cu var sau fără var.

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  29 Martie 2019, 14:18

Ce *** e asta , e in fundas slab care faulteaza sau face hentz cu tot cu var si se plange cand nu primeste decizii pe tava. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

slickbubu
slickbubu  •  29 Martie 2019, 13:49
Postat de dakesis pe 29 Martie 2019, 12:43

mari *** si fotbalistii astia... Hauru' si banu' gros conteaza pentru ei. Mdeah,c e sa ii faci, asa e cand nu prea treci pe la scoala. Cu cartea e mai greu...

Pique are mai multa scoala decat ai tu si toti fanii craiovei la un loc plus familiile voastre. Vorbesti despre un om care a studiat la harvard si are un IQ de 140 (genius level), adica cu vreo 50 mai mare decat media Romaniei. Dar bine ca esti tu smart si iti dai cu parerea pe jsp pentru ca esti un frustrat. Multa carte iti trebuie sa faci asta ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează