INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NORVEGIA

VIDEO Gest exemplar» Şi-au lăsat adversarii să marcheze din fair-play

Ipostază din faza în care Lillestrom a înscris fără opoziție
Ipostază din faza în care Lillestrom a înscris fără opoziție

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 15 mai 2012 17:37

Lecţie de sportivitate cum foarte rar s-a mai văzut oferită la meciul dintre Lillestrom şi Brann Bergen. Abia se reluase repriza secundă, scorul era 2-3. După ce un jucător de-al lor s-a accidentat, gazdele au trimis mingea în afara terenului. Cînd jocul s-a reluat, mijlocaşul oaspeţilor, Erik Mjelde, a vrut să dea balonul înapoi. Cum varianta uzuală e să şuteze către portarul advers, el nu a ezitat. A tras, tare.

Goal-keeperul lui Lillestrom a fost însă surprins, iar mingea l-a sărit şi a intrat în plasă! Într-o asemenea situaţie, nimeni nu s-a bucurat de gol, în timp ce Mjelde era tare afectat. Chiar a fost consolat!

Vezi jos un video cu gestul de fair-play.

Şi s-a întîmplat incredibilul. În clipa în care cei de la Lillestrom au repus mingea de la centru, jucătorii lui Brann au rămas impasibili, nu s-au împotrivit deloc, lăsîndu-şi pur şi simplu rivalii să înscrie. Islandezul Bjorn Sigurdarson a dus ideea pînă la capăt: a pătruns nestingherit şi a marcat. S-a făcut 3-4, aşa s-a şi terminat.

După 8 etape jucate în prima ligă norvegiană, Lillestrom ocupă locul 15, penultimul, iar Brann Bergen este pe 13.

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
aliosaalex
aliosaalex  •  16 Mai 2012, 10:10
Postat de mad_musu pe 16 Mai 2012, 08:19

l-au lasta sa inscrie ???... ba voi sunteti idioti??? ... de fapt DA SUNTETI IDIOTI pai portaru alora s-a aruncat dupa minge... si ala a trebuit sa traga fix la vinclu DOBITOCILOR

hai ca esti prost de behai!!!!! daca tu te-ai uitat la imagini si nu ai inteles nimic esti chiar o oaie proasta!

marius_ungureanu
marius_ungureanu  •  16 Mai 2012, 08:21

La cum faceti voi articolele ma mir ca nua ti scris de o cursa senzationala de la mijlocul terenului........ Jucatorii au facut ceea ce trebuia.

mad_musu
mad_musu  •  16 Mai 2012, 08:19

l-au lasta sa inscrie ???... ba voi sunteti idioti??? ... de fapt DA SUNTETI IDIOTI pai portaru alora s-a aruncat dupa minge... si ala a trebuit sa traga fix la vinclu DOBITOCILOR

Vezi toate comentariile (26)
Comentează