INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

VIDEO Gest reprobabil al legendarului Rene Higuita » Fostul portar a lovit cu pumnul un fan al rivalei

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 12:35

Columbianul Rene Higuita, 51 de ani, s-a aflat în centrul unui scandal în weekend.

Fost portar, Higuita este acum antrenor de portari la formația Atletico Nacional, și a lovit cu pumnul un suporter advers, după amicalul contra celor de la America de Cali, disputat la Houston.

După meci, Higuita a trecut prin fața galeriei adverse, iar fanii au început să arunce cu role de hârtie igienică în el. Un fan s-a apropiat de Higuita, iar acesta l-a lovit cu pumnul în față.

De-a lungul carierei, Higuita a jucat la Millonarios, Atletico Nacional, Real Valladolid, Tiburones Rojos, Independiente Medelli, Real Cartagena, Junior FC, Pereira, Guargos de Lara, Leones FC și s-a retras în 2009.

Higuita s-a făcut remarcat prin modul în care alegea să respingă mingea, folosind "lovitura scorpionului".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  23 Iulie 2018, 15:59

Cam cum a făcut memelusa cu reatebistu? Sunt curios dacă reatebistu e fan fcsb ori talpan

dchldiu
dchldiu  •  23 Iulie 2018, 14:44

Nu sunt adeptul violentei, insa bine i-a facut... de ce ar suporta toate insultele si agresiunile??? Daca fortele de ordine nu-si fac treaba sa-i protejeze, omul s-a aparat singur... fiecare are o limita cand este provocat, nu?

claudiu.h12
claudiu.h12  •  23 Iulie 2018, 14:34

Slab portaru asta, Mimi Stoica, infractorul, a lovit un barbat suporter al echipei ***... columbianul asta e mic copil...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează