INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM - STOKE 1-1

VIDEO Gestul prin care și-a pus suporterii în cap: "Serios?! Știai măcar că avem meci în seara asta?"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 08:49

Karen Brady (49 de ani), vicepreședintele lui West Ham United, a iritat suporterii cu ultima postare de pe Twitter, înainte egalului cu Stoke, scor 1-1.

West Ham United a remizat aseară cu Stoke City, scor 1-1, într-un meci vital în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Fanii ciocănarilor și-au vărsat năduful pe vicepreședintele formației, Lady Karren Brady, care cu puține clipe înaintea partidei făcea reclamă noului ei show TV.

"15 minute până la noul meu spectacol TV. Sper să îl urmăriți și să vă placă", a postat Brady pe Twitter.

Reacția din partea fanilor a venit imediat: "Serios?! Știai măcar că avem meci în seara asta?"

Stoke, aproape de retrogradare

Duelul dintre Stoke și West Ham a fost cea mai pură demonstrație de fotbal britanic. Michael Oliver a fluierat nu mai puțin de 36 de faulturi, mingile lungi au fost la ordinea zilei, iar golurile au fost marcate de doi clasici ai fotbalului britanic, Peter Crouch și Andy Carroll (vezi VIDEO).

Stoke a rămas la 5 puncte sub linia salvării de la retrogradare, având și un meci în plus față de Swansea, în timp ce West Ham este la 7 puncte de căderea în eșalonul secund.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează