INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TROFEUL PUSKAS

VIDEO Giroud se luptă cu un portar și cu o tânără din Venezuela pentru trofeul Puskas 2017 » "Lovitura scorpionului", gol din propria jumătate sau "foarfecă" în ultima secundă?

FOTO: Guliver / GettyImages
FOTO: Guliver / GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2017 17:23

FIFA a anunțat cei 3 finaliști ai trofeului Puskas, acordat anual pentru cea mai frumoasă reușită. În cursa pentru marele premiu au rămas Olivier Giroud (Arsenal Londra), Oscarine Masuluke (Baroka FC) și Deyna Castellanos (naționala feminină U17 a Venezuelei).

Deyna Castellanos a fost nominalizată pentru bijuteria reușită în partida contra Camerunului, scor 2-1, din turneul mondial final FIFA U17, disputat în Iordania.

Paradoxal, Olivier Giroud a ajuns printre ultimii 3 în competiția pentru trofeul Puskas, deși nu a primit distincția pentru cel mai frumos gol al sezonului în Premier League. Golul reușit de francez printr-o "lovitură scorpion", din victoria contra lui Crystal Palace, scor 2-0, a fost devansat de reușita lui Emre Can, din meciul contra lui Watford.

Oscarine Masulake este primul portar care ajunge în această ipostază. Sud-africanul a reușit un gol fabulos, din "foarfecă", în ultimul minut al partidei dintre Baroka și Orlando Pirates, scor 1-1.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cipinho79
cipinho79  •  09 Octombrie 2017, 18:18

ca si complexitate a fazei si gradul de dificultate al executiei, Giroud. daca luam in calcul si circumstantele in care s-a marcat, minutul 95, precum si faptul ca autorul golului este portar, votez pe Masuluke. tot respectul pentru venezualeanca pentru un gol frumos, dar am impresia ca a fost pastrat in top 3 mai degraba pentru frumusetea fotbalistei decat a golului :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează