INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA SUDAMERICA

VIDEO Gol fabulos după două driblinguri Play Station :o

Bernardo
Bernardo

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2011 10:03

Show total într-un meci din  optimile competiţiei intercluburi din America de Sud. Brazilienii de la Vasco da Gama şi bolivienii de la Aurora au făcut spectacol, meciul terminîndu-se 8-3 în favoarea echipei din Ţara Cafelei, dipă ce oaspeţii bătuseră în tur cu 3-1.

Cea mai frumoasă reuşită a meciului i-a aparţinut jucătorului de la Vasco, Bernardo, care a croşetat prin apărarea adversă şi a marcat sub bară.

În sferturile de finală, Vasco va juca împotriva lui Universitario (Peru). Echipa din Lima a trecut, la penalty-uri, de Godoy Cruz, după 1-1 atît în tur, cînd şi în partida retur.

Vezi mai jos golul de senzaţie al lui Brnardo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
lucell
lucell  •  28 Octombrie 2011, 12:25

Noi nu avem SEFI DE FEDERATIE, nu avem PATRONI , nu avem ANTRENORI....nu avem nimic si totusi avem pretentia de a ne impune in EUROPA:) niciodata, lipsa de profesionalism nu poate duce la vreun succes, poate din inertie cum a fost si cu steaua pana acum vreo 3-4 ani

costy81gl
costy81gl  •  28 Octombrie 2011, 11:58

N-are rost sa ne comparam cu brazilienii. Asa cum nici ei nu se pot compara cu noi la mancat mici.

danrapid
danrapid  •  28 Octombrie 2011, 10:54

pai asta daca-ar veni la Steaua in 2luni ar fi o leguma cum sunt astia de acum de la Steaua..dupa un singur meci mai slab l-ar fwtee Becali si gata cu fotbalul!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează