INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

VIDEO Golul controversat marcat de Varela în PAOK - AEK, cel mai frumos al lunii martie » Declarație controversată la primirea trofeului

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 21:18

Golul marcat de Fernando Varela (30 de ani) în ultimul minut al meciului care a decis titlul în Grecia, PAOK - AEK, a fost desemnat cel mai frumos gol marcat de formația din Salonic în luna martie.

Fanii lui PAOK au decis că golul marcat de Varela, cel care a semnat începutul sfârșitului pentru gruparea din Salonic (Vezi aici incidentele care au urmat), este cel mai frumos al lunii martie.

Evenimentele care au urmat au dus la depunctarea lui PAOK cu 3 puncte, pierderea meciului la "masa verde" și un deficit de două puncte în sezonul viitor. 

"Nu e tocmai cel mai frumos sentiment. Aș fi vrut să primesc acest trofeu din altă postură, cea de campion al Greciei. Toată lumea știe că acel gol a fost valabil, dar comisiile au decis cu totul altceva. Trebuie să mergem mai departe, nu putem schimba nimic. Nu putem sta cu gândul la asta, mai avem meciuri de jucat.

Cel mai important dintre ele este finala Cupei contra lui AEK Atena. Jucăm cu un trofeu pe masă, dar până atunci mai avem două meciui în Superligă", a declarat Varela conform Gazzeta.gr.

"Cred că golul marcat de Koulibaly în ultimul minut al meciului cu Juventus nu ar fi fost validat în Grecia. Peste hotare oamenii înțeleg altfel bucuria și frumusețea fotbalului" Fernando Varela

VEZI ȘI:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează