INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GOL DE SENZAȚIE

VIDEO Golul fabulos de 169 km/h despre care încă se mai vorbește, după 19 ani » Zlatan recunoaște: „Era un animal! Cel mai talentat coleg pe care l-am avut”

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2020 17:35

Brazilianul Adriano, 38 de ani, a fost unul dintre cei mai buni atacanți din lume în vârful carierei sale, iar Zlatan Ibrahimovic, 38 de ani, l-a numit „cel mai talentat coechipier pe care l-am avut”. 

„Am jucat cu fotbaliști cărora le-am recunoscut talentul. Dar cel despre care am simțit că putea chiar și mai mult a fost Adriano. N-a făcut-o însă”, a declarat Zlatan. „Când am venit la Inter, i-am zis președintelui că Adriano e jucătorul lângă care vreau să evoluez. Era un animal, putea șuta din orice unghi. Nimeni nu-i putea lua mingea”.

VIDEO Golul fabulos de 169 km/h despre care încă se mai vorbește, după 19 ani » Zlatan recunoaște: „Era un animal! Cel mai talentat coleg pe care l-am avut”


În august 2001, Inter și Real Madrid au jucat un amical, iar brazilianul Adriano a produs unul dintre cele mai puternice șuturi văzute vreodată, trimițând din lovitură liberă în colțul din stânga portarului.

„Am ajuns pe Bernabeu, purtam tricoul lui Inter, jucam împotriva lui Real Madrid. A fost ca un vis. Nu mai aveam nevoie de nimic altceva. Am ieșit pe teren și nu m-am gândit la nimic. Am jucat de parcă eram pe terenul prăfuit din Vila Cruzeiro. Am muncit, am jucat cu talent, am dat totul. Am obținut o lovitură liberă și de pe bancă mi s-a zis să execut tot eu. Am șutat cu stângul, piciorul de bază cu care jucam fotbal pe stradă, acasă, care o înnebunea pe mama. Atunci le-am făcut tuturor cunoștință cu el. S-a spus că mingea a atins 169 de km/h”, a rememorat Adriano. 

Recordul din Guinness Book a fost stabilit tot în 2001, de Francisco Javier Galan Marin, 129 de km/h. Cel mai rapid șut din istorie. Adriano susține că al lui a fost peste.

Adrian Mutu povestește o întâmplare amuzantă cu Adriano

Momentul în care Zlatan Ibrahimovic a explodat în vestiar: „Am 300 de milioane în cont și o insulă. Vă omor pe toți, nu glumesc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează