INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Golul lui Rooney cu City, cea mai frumoasă reuşită din ultimii 20 de ani din Premier League

Rooney a reuşit o super execuţie în derby-ul cu City din februarie
Rooney a reuşit o super execuţie în derby-ul cu City din februarie

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 04 mai 2012 19:14

Reuşita lui Wayne Rooney din meciul cu Manchester City, scor 2-1, din luna februarie, a fost aleasă drept cel mai frumos gol din Premier League din ultimii 20 de ani.

VIDEO: Vezi aici golul!

"Am crescut uitîndu-mă la meciurile din Premier League, iar faptul că sînt premiat pentru cel mai frumos gol din aceast campionat este o mare onoare pentru mine", a declarat Rooney.

Foarfeca reuşită de atacantul lui United a întrunit 26% de voturi şi a surclasat reuşitele lui Dennis Berkamp  (din 2002, împotriva lui Newcaslte) şi Henry (din 2000, contra lui Man United).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
lupopa
lupopa  •  13 Mai 2012, 14:38

absolut superb si nu ii primul gol frumos pe care il da rooney

cajualex
cajualex  •  05 Mai 2012, 11:48

Executia lui DB ! Acela e dupa parerea mea cel mai frumos gol.. Preluarea aia n`am vazut`o la nimeni si nici nu cred ca o s`o vad cat traiesc.. doar ca Ice Man a fost unic :d

nyx
nyx  •  05 Mai 2012, 00:08

ultimul gol al lui Cisse mi se pare mult peste cel al lui Rooney.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează