INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY

VIDEO Golul săptămânii a fost marcat de Sneijder! Reușită senzațională de la 30 de metri

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 14:50

Ajuns la 32 de ani, olandezul Wesley Sneijder a marcat cel mai spectaculos gol al săptămânii, în disputa celor de la Galatasaray cu Kasimpasa, scor final 3-1.

În minutele de prelungire ale meciului, Sneijder a primit balonul în flancul stâng și a șutat de la peste 25 de metri. Balonul a lovit mai întâi transversala, apoi a intrat în poartă, fără să-i lase vreo șansă portarului oaspeților, Ramazan Kose.

Totuși, reușita spectaculoasă a mijlocașului nu a influențat deznodământul meciului. Kasimpasa a câștigat cu scorul de 3-1, după ce Galata a evoluat în inferioritate numerică mai mult de jumătate de oră. Mijlocașul Cigerci a fost eliminat în minutul 59, când a văzut al doilea cartonaș galben.

Galatasaray este pe locul 4 în Turcia, la 12 puncte în spatele liderului Beșiktaș. Basaksehir ocupă locul secund, iar Fenerbahce este pe locul al treilea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
titiduru22
titiduru22  •  07 Mai 2017, 17:30

Golul lui Hanca inseamna ca e golul anului !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează