INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GSP LIVE

VIDEO GSP LIVE // Dumitru Dragomir, dezamăgit de transferul lui Ianis Hagi la Rangers: „Cea mai mare surpriză a vieții mele. E un dezastru!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 09:32

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al LPF, a fost invitat în această dimineață la GSP Live. Mitică a comentat mutarea lui Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv) de la Genk la Rangers.

Este una dintre marile surprize ale vieții mele. Am avut atâta încrerede în Ianis... E un dezastru dacă nici el nu poate juca afară! Dacă nu poate juca în Belgia... E dezastru în fotbalul nostru!

Totul pleacă de la răutate. Pentru că aleargă, lovește mingea și cu stângul și cu dreptul. N-are forță, într-adevăr. Însă părerea mea este că juca la Genk dacă nu îl chema Ianis. Noi cerem prea mult de la el la 20 de ani. Eu cred în continuare că va fi titular în echipa națională și va juca bine”, a declarat Dragomir la GSP Live.

Ianis Hagi, noul jucător al lui Rangers

Hagi Jr. a ajuns la Rangers în această iarnă, ocupanta locului 2 din Scoția, așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate. Echipa antrenată de Steven Gerrard l-a împrumutat pe Ianis pentru 6 luni, cu opțiune de cumpărare în valoare de 5 milioane de euro, sumă care poate fi achitată până în vară.

19 meciuria bifat Ianis Hagi în acest sezon la Genk în toate competiţiile, reuşind trei goluri şi patru assisturi. În total, are 718 minute jucate

4 milioane de euroa plătit Genk pentru transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul

vezi și:

UPDATE // EXCLUSIV Ianis Hagi va fi împrumutat de Genk la Rangers! Românul a ajuns în Scoția + detaliile înțelegerii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cri5ti
cri5ti  •  31 Ianuarie 2020, 21:11

Din punct de vedere al numelui.. Rangers e un pas înainte.. e drept ca nu mai e ce-a fost odată... dar ca nume și istorie e clar peste Genk

794350804246199
John Burcea  •  31 Ianuarie 2020, 15:14

Alt specialist care s-a convins ca Ianis a fost umflat Ăștia sunt cu capu tare de tot daca ei cred ca un jucator care loveste mingea cu amandoua picioarele e super jucător Ronaldo loveste cu un picior si cu capu de zbarnaie bara dupa două zile daca a lovito La fel si Messi Ar trebuii lasat in pace sa crească, tatăl său si presa sa se implice mai puțin căci mai mult merită nr 10 la națională Morutan, dar Radoi nu o sa-l cheme, tot la Ianis o sa apeleze din cauza numelui, iar de dl Hagi au nevoie sa le creasca copii la academie, ca dacă nu ai nume in spate nu te baga nimeni in seama ca pe Morutan Mai e si Dica secund care a cam stricat toti tinerii cu care a lucrat

bazinga
bazinga  •  31 Ianuarie 2020, 14:32

Cui ii pasa ce spune acest penal,fost puscarias si actual decrepit,.o trompeta sinistra a fotbalului romanesc...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează