INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPORTING GIJON - FC BARCELONA 0-1

VIDEO Guardiola s-a enervat: "Dacă Messi cade în careu e pentru că a fost faultat. Leo NU simulează!"

Lionel Messi a cerut penalty la o fază petrecută la scorul de 1-0 pentru Barcelona, dar arbitrul n-a fost de acord
Lionel Messi a cerut penalty la o fază petrecută la scorul de 1-0 pentru Barcelona, dar arbitrul n-a fost de acord

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 11:27

Tehnicianul Barcelonai, Josep Guardiola, s-a săturat ca argentinianul Lionel Messi să fie acuzat că simulează în careu pentru a obţine penalty-uri şi a sărit în apărarea vedetei formaţiei catalane în conferinţa de presă de după meciul cîştigat cu 1-0 la Gijon, în faţa lui Sporting.

Messi a cerut lovitură de la 11 metri în partida disputată duminică seara, însă arbitrul n-a fost de acord. "Nu am văzut faza pentru că eram foarte departe, dar lumea trebuie să ştie că dacă Leo cade în careu e pentru că a fost faultat. Vorbim despre un jucător care atunci cînd intră în careu nu se uită unde să cadă, ci cîţi adversari trebuie să dribleze pentru a putea şuta la poartă. Cea mai mare calitate a lui e că mereu priveşte înainte şi spre poartă. Messi nu simulează niciodată", a zis Guardiola.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Antrenorul catalanilor a fost felicitat de un jurnalist prezent la conferinţa de presă pentru educaţia de care dă dovadă mereu şi pentru imaginea excelentă pe care o oferă atît ca reprezentant al clubului, cît şi în plan personal. Răspunsul? "Să nu credeţi că nu am şi defecte, am şi sînt destule. Ceea ce mi-e foarte clar însă e că trebuie să respecţi instituţia pe care o reprezinţi. Plus că nu te costă nimic să fii educat".

Clos Gomez nu a acordat lovitură de la 11 metri în meciul Sporting Gijon - FC Barcelona 0-1, deşi se afla foarte aproape de fază. Trecuse o jumătate de oră din meci, iar catalanii conduceau cu 1-0, cînd Messi a pătruns în careu, depăşindu-l pe Miguel de las Cuevas. Jucătorul gazdelor a ajuns tîrziu la minge şi l-a faultat vizibil pe argentinian. Centralul a lăsat însă jocul să continue, în ciuda protestelor lui Messi, căruia nu îi venea să creadă că nu a primit penalty.

Barcelona a urcat pe primul loc în clasament graţie golului marcat de Adriano ('12) şi se află la egalitate de puncte (14) cu Levante. Real Madrid ocupă poziţia a 3-a, cu 13 puncte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
andr33y1986
andr33y1986  •  16 Octombrie 2011, 14:59

nu mai poate sa plonjeze ca se incurca serviciile secrete:))))iti dai seama ca daca pica messi in careu si nu e fault deja incep elicopterele sa se uite dupa lunetist:)))ca a tras cineva dupa el:)))))))deci cat poti sa fii de penal:)))))ma omoara guardiola asta :)))pai mourinho a fost furat un sezon intreg si sarea lumea la el ca nu comenteaza barca nu a primit un penalti si deja face spume:))))oricum trebuie sa avem grija cand cade mesii poate nimereste glontul pe altcineva sper sa nu cada cu real ca nu vreau sa il raneasca cineva pe pepe:))))))))

stancuvlad
stancuvlad  •  07 Octombrie 2011, 18:40
Postat de arabu79 pe 04 Octombrie 2011, 12:28

Sincer nu as fi in pielea celor care tin cu realul... Trebuie sa fi fanatic rau, ca sa afirmi in continuare ca sunteti mai buni ca Barca. Nu-i nimic rau in faptul ca sunt altii mai buni ca tine, dar modul arogant in care cei de la real trateaza acest subiect mi se pare de prost gust.

ei da...spune`i tu romanasului manelist invatat toata viata lui sa fie CEL MAI NAMBER UAN se stie !!!! ca acum trebuie sa se multumeasca cu locul doi si DUSMANII NU OR SA MAI MOARA DE INVIDIE.

stancuvlad
stancuvlad  •  07 Octombrie 2011, 18:37

Si cel care zice ca Barca e nimic fara Messi nu s-a uitat la fotbal vreodata cred. Echipele, atunci cand se construiesc, se gandeste putin dinainte (asta daca nu esti Gigi sau alti d-astia). Se stabilesc anumite roluri in functie de jucatorii pe care ii ai si de calitatile lor. O data ce ai stabilit ca Messi poate fi jucatorul star al echipei tale construiesti restul echipei in asa fel incat sa se completeze unii pe altii pe terenul de joc. Este logic ca o echipa construita in jurul unui star sa joace mai slab fara acel star, e ca o masina fara motor. Crezi ca Real fara Ronaldo ar juca la fel. Romania 94 fara Hagi? Bulls fara Jordan?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează