INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - WEST HAM 2-1

VIDEO Hammer Costa! Chelsea a stricat repetiția ”ciocănarilor” dinaintea duelului cu Astra, scor 2-1

Crampoanele lui Diego Costa
Crampoanele lui Diego Costa "aterizează" pe gamba lui Adrian

Articol de - Publicat miercuri, 17 august 2016 00:00

Diego Costa le-a stricat ”ciocănarilor” repetiția dinaintea duelului de mâine cu Astra. Era să-i rupă piciorul lui Adrian și a decis meciul.

Slaven Bilici, managerul lui West Ham, fierbea de furie la finalul meciului de pe Stamford Bridge. Ținta nervilor săi: Diego Costa. Atacantul lui Chelsea fusese cât pe ce să-l lase fără portarul titular, Adrian, tocmai înaintea play-off-ului de mâine, din Europa League, cu Astra.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Intrare întârziată

La mijlocul reprizei secunde, Costa i-a ștampilat gamba dreaptă lui Adrian, cu crampoanele. O intrare întârziată ce merita sancționată cu "roșu" direct, dar pe care "centralul" Anthony Taylor n-a văzut-o demnă nici măcar de-un "galben"! Ar fi fost al doilea, după unul încasat în prima parte (19), și ar fi avut aceeași consecință: eliminare.

Bilici a răbufnit

Culmea, tot Costa i-a dat lui West Ham și lovitura decisivă într-un final (89) în care oaspeții păreau că vor reuși să "înghețe" remiza pe tabelă. În asemenea condiții, nu e de mirare că Bilici a răbufnit la conferința de presă: "În nouă cazuri din zece, un asemenea atac asupra portarului e sancționat. Din nefericire, acum a fost al zecelea caz. OK, nu mi s-a părut nici mie deliberat, dar întârziat, da!".

Baie de mulțime

Golul lui Diego Costa, din final, l-a scos parcă din minți pe Antonio Conte. Bucuros că are parte de-un debut cu dreptul în Premier, managerul lui Chelsea a început să țopăie pe margine, a bătut palma cu fanii aflați în primul rând, iar la un moment dat a plonjat în mijlocul unui grup, lăsându-se îmbrățișat.

"Am văzut tacklingul lui Diego Costa și pot să spun că i-a lovit în plin gamba lui Adrian"
Mark Noble, mijlocaș West Ham

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează