INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO HAOS în Premier League la duelul dintre Arsenal și formația lui Florin Andone » A intrat pe teren fără să știe ce joacă :)

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2018 18:59

Arsenal a terminat aseară la egalitate pe terenul lui Brighton, scor 1-1, și a căzut pentru moment în afara locurilor de Liga Campionilor. "Tunarii" au oferit și cel mai comic moment al etapei de Boxing Day. 

Nigerianul Alex Iwobi (22 de ani) a fost introdus la pauză în locul lui Mesut Ozil. Unai Emery pare să fi uitat să îi transmită două detalii importante: formula în care Arsenal evoluează și postul pe care a intrat.

Camerele TV au surprins momentul în care Iwobi îl întreabă pe elvețianul Granit Xhaka care este așezarea formației. Haosul a continuat în jocul formației lui Emery, care a smuls norocos un punct, după cea mai slabă repriză secundă din actualul sezon.

79este minutul în care a intrat Florin Andone pe teren în Brighton - Arsenal

0șuturi pe poartă a trimis Arsenal în repriza secundă

Pasul greșit din deplasarea de la Brighton coborât-o pe Arsenal pe locul 5, cu 38 de puncte, la două în spatele echipei din față, Chelsea. 

Vezi și: 

Pep Guardiola dorește un șoc la Manchester City: "Sunt două echipe mai bune în acest moment"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează