INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EINTRACHT FRANKFURT - RB LEIPZIG 2-1

VIDEO Haos la Frankfurt! Revoltă dintr-un motiv ciudat: "Și frizerii o duc mai bine" » Un suporter a murit după ce a făcut infarct! 

FOTO: Guliver/GettyImages +6   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2018 11:26

Fanii lui Eintracht Frankfurt au făcut haos la primul meci jucat luni în istoria Bundesligii, Eintracht Frankfurt - RB Leipzig, 2-1. Au întârziat startul reprizelor 12 minute în total, au intrat pe teren, au fluierat și au afișat 40 de bannere de protest.

Alinierea Bundesligii la "Monday Night Match", adică să fie meciuri care se dispută luni, a fost primită cu ostilitate feroce.

Premiera de la Frankfurt s-a transformat în haos, provocat de fanii lui Eintracht. Aceștia au acoperit reclamele de pe marginea terenului cu bannere de protest, au fluierat pe tot parcursul meciului cu Leipzig  și au aruncat cu mingi de tenis. 
Înaintea fluierului de start, câteva sute au intrat în spatele unei porți, întârziind intenționat jocul cu 5 minute.

mingi

"Și frizerul e liber"

Arbitrul Felix Zwayer a așteptat apoi 7 minute după pauză ca să reia meciul, din cauza bombardamentului cu sute de mingi de tenis. Concertul de fluiere din tribune a mutat haosul pe gazon, jucătorii auzind cu greu pe cel al centralului.

"Credeam că jucăm în liga a doua" și "Până și frizerul meu are liber luni" sunt câteva din mesajele celor 40 de pancarte ce au împânzit arena, hitul serii fiind "I do not like Mondays" al anilor '70.

Și ca tacâmul să fie complet, un suporter a murit în tribune, după ce a suferit un stop cardiac. O zi neagră, dar mai urmează până la finele sezonului în Bundesliga alte 4 partide programate în prima zi a săptămânii.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close