INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

VIDEO Haos pe Bombonera » Violenţe în tribune, petarde pe teren şi două eliminări în Boca - River 1-1

Suporteri? Mai degrabă maimuțe! // Foto: Reuters +1   FOTO
Suporteri? Mai degrabă maimuțe! // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 06 mai 2013 20:02

River a deschis scorul în secunda 45, iar Clasicul a fost întrerupt 10 minute în repriza secundă pentru ca antrenorul său, Ramon Diaz, eliminat în prealabil, să poată fi evacuat.

Derby-ul Boca - River (1-1) a fost şi duminică o piatră de încercare pentru poliţia argentiniană. Ultraşii celor două cluburi s-au încăierat în tribunele stadionului Bombonera, iar cei mai înfierbîntaţi au luat cu asalt gardurile ce despart gradenele de terenul de joc. Inclusiv desfăşurarea ostilităţilor pe gazon le-a dat apă la moară.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Dacă în prima repriză s-a jucat şi fotbal, cu gol River în secunda 45 (Lanzini), cel mai rapid din istoria Clasicului, urmat de egalarea lui Santiago Silva (39), a doua a fost un iad. Imediat ce arbitrul German Delfino i-a arătat "roşu" antrenorului oaspeţilor, Ramon Diaz, pentru jigniri, din tribune s-a aruncat cu diverse obiecte pe teren. Inclusiv petarde!

Lovit, portarul lui River, Barovero, i-a atras "centralului" atenţia că în asemenea condiţii nu se poate juca. Delfino a oprit partida 10 de minute, iar poliţiştii au făcut scut în faţa lui Diaz pentru a-l putea evacua. Meciul a fost reluat, dar în prelungiri, altă eliminare ce a inflamat spiritele: Burdisso (Boca), pentru o intrare criminală, cu picioarele în faţă la Sanchez.

2004 e anul în care River Plate a cîştigat ultima oară pe Bombonera

18 e locul pe care-l ocupă Boca în turneul final (20 de echipe) după 12 etape

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
romanbun
romanbun  •  07 Mai 2013, 11:25

daca juca steaua, sigur castiga la masa verde cu 3-0 si primeau adversarii zeci de etape de suspendare !

cosmin-niko
cosmin-niko  •  07 Mai 2013, 08:33

Vai ce golani,am auzit ca celor de la Boca le vor da 8-9 etape fara spectatori,vai ce huligani.Sa fim seriosi vor primi o amenda si gata,nu 6 etape ca altii,poate inteleg si conducatorii nostri ca fotbalul este facut pentru suporteri si fara ei in tribuna,sportul asta n-are nicio noima.-MORI MITICA

Vezi toate comentariile (2)
Comentează