INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HEARTS - HIBERNIAN 0-0

VIDEO Haos și teroare la Edinburgh: managerul oaspeților și portarul gazdelor au ieșit șifonați!

Articol de - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 12:05

Derbyul orașului Edinburgh nu a avut goluri, însă va rămâne în istorie ca o altă demonstrație de violență pe stadioane. Meciul Hearts-Hibernian 0-0 s-a terminat cu scandal, fanii ambelor echipe remarcându-se prin acțiuni huliganice.

Tensiunea în teren și în tribune a crescut după ce elvețianul Kamberi (Hibs, 65) a primit al doilea cartonaș, iar sfârșitul a semănat cu un film western. Cu suporteri agresivi, nervi pe gazon și incidente grave.

"Îmi tremură falca"

În prelungiri, Neil Lennon a fost lovit în cap din tribună cu o monedă de o liră, ce i-a atins bărbia. Managerul oaspeților s-a prăbușit lângă banca de rezerve, având nevoie de îngrijiri medicale.

"E gestul unui laș, care a intenționat să mă rănească. Puteam fi eu victimă, secundul meu sau al patrulea arbitru. Sunt chiar indignat, cum se poate numi atacul mârșav? Îmi tremură falca și m-am temut pentru siguranța mea. Trebuie sancțiuni mai dure", s-a plâns antrenorul nord-irlandez, pățit și în urmă cu șase ani cu Celtic pe "Tynecastle Stadium".

"Ridicol și dezgustător"

Nici fanii lui Hibernian nu s-au lăsat mai prejos. După eliminarea lui Kamberi, ei s-au răzbunat pe portarul lui Hearts. Cehul Zdenek Zlamal a fost atacat din peluză, în timp ce se pregătea să degajeze.

"Cred că și el a fost lovit. Este ridicol, dezgustător și inacceptabil să vezi astfel de contacte fizice. E răutate și nu putem da vina pe cluburi. Nu vom ști niciodată ce-i împinge pe acești indivizi s-arunce cu obiecte", a adăugat Lennon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează