INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA - SPANIA 1-1

VIDEO Hopa Del Mitică! Selecționerul Spaniei a fost placat de un arbitru la meciul cu Italia, 1-1

Del Bosque este surprins de bodycheck-ul tușierului german și s-a întins în fața băncii de rezerve
Del Bosque este surprins de bodycheck-ul tușierului german și s-a întins în fața băncii de rezerve

Articol de - Publicat sambata, 26 martie 2016 00:00

Del Bosque, selecționerul adversarei noastre de la Cluj, a fost placat de asistentul neamț.

Spania a fost salvată de arbitri și de portarul De Gea de la un eșec joi seară, (1-1) contra Italiei. Și dacă la Udine campioana europeană a avut destul noroc, nu același lucru se poate spune despre selecționer. Vicente Del Bosque a aterizat periculos, furnizând cea mai comică fază a amicalului.

La mijlocul primei reprize, asistentul Guido Cleve l-a prins în ofsaid și l-a doborât. Neamțul nici nu l-a văzut pe antrenor, fiind preocupat să alerge și să țină aproape de fază.

A intrat ca trenul și l-a făcut grămadă pe margine pe Del Bosque, ajutat să se ridice de căpitanul Sergio Ramos. După care Vicente, amuzat, a bătut palma cu tușierul.

"Sunt bine, am pățit-o pentru că m-am apropiat de teren. Tehnicienii trebuie să rămână pe banca de rezerve", a explicat cu destul umor Del Bosque.

"Del Bosque a încercat mai multe formule de joc. Cea mai bună pare cea din repriza secundă cu Italia, cu doi atacanți. Spaniei i-a lipsit joi posesia"
Marca, ziar spaniol

7-2a fost raportul șuturilor cadrate în amicalul jucat la Udine în favoarea Italiei, De Gea reușind 6 parade

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează