INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Horror! » Glezna lui Neymar s-a îndoit înfiorător la 2-0 cu Getafe. Cum a scăpat brazilianul

Neymar nu mai poate pune piciorul drept în pămînt
Neymar nu mai poate pune piciorul drept în pămînt

Articol de - Publicat sambata, 18 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 ianuarie 2014 19:46

Atacantul Barcelonei, 21 de ani, a părăsit terenul sprijinit de masori. Însă după rezonanţa de ieri a răsuflat uşurat: brazilianul va sta numai 3 săptămîni.

Fanii Barcelonei se aşteptau la ce e mai rău. Iar în Brazilia, teama că liderul Selecao ar putea rata Mondialul (12 iunie - 13 iulie) s-a propagat ca o undă de şoc. Aşa de gravă a părut accidentarea suferită de Neymar în returul din Cupă cu Getafe (2-0).

VIDEO: Vezi AICI accidentarea lui Neymar!

Era minutul 24 al partidei cînd glezna dreaptă a mijlocaşului de 21 de ani a flambat de-ai fi zis că-i de bambus, tocmai cînd se pregătea să centreze de pe linia de fund, cu stîngul.

Brazilianul a sfîrşit tăvălindu-se pe jos de durere şi imediat a fost clar: nu va mai putea continua. De pe teren a ieşit într-un picior, susţinut de masorii blaugrana, iar la aeroport s-a deplasat în cîrje.

Diagnosticul? În vestiar, la o primă evaluare, medicii catalani au constatat "o entorsă la tendoanele peroneale". Totuşi, suspansul s-a menţinut pînă ieri, cînd rezonanţa magnetică efectuată la Barcelona a confirmat diagnosticul preliminar. Neymar ar putea reveni pe 18 februarie, contra lui Man. City, în turul "optimilor" Ligii.

Xavi 700
Meciul soldat cu accidentarea lui Neymar şi decis de "dubla" lui Messi a fost unul jubiliar pentru Xavi. Introdus în minutul 70, mijlocaşul de 33 de ani a bifat a 700-a apariţie în tricoul Barcelonei şi a 69-a în Cupă.

Promovat la prima echipă în 1998, de Louis van Gaal, Xavi a cîştigat 25 de trofee în carieră, dintre care 21 la club şi 4 cu naţionala, fiind cel mai titrat jucător din istoria fotbalului spaniol.

57 de milioane de euro a costat-o pe Barcelona transferul lui Neymar, vara trecută. A bifat pînă acum 26 de meciuri (11 goluri)

"Putea fi mult mai rău. Ne-am temut de o fractură, dar medicii ne-au liniştit repede" (Gerardo Martino, antrenor Barcelona)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
b0gdan_88
b0gdan_88  •  18 Ianuarie 2014, 11:35
Postat de drimmero pe 18 Ianuarie 2014, 10:24

Abominable nici nu imi doream altceva...

8 ani de suferinta si rusine !!! RUSINOS !!!

drimmero
drimmero  •  18 Ianuarie 2014, 10:24
Postat de sasquatchro pe 18 Ianuarie 2014, 10:15

Spre disperarea unora, va fi apt de joc inaintea primei runde cu City, asa ca, Smeagole, dans!

Abominable nici nu imi doream altceva...

sasquatchro
sasquatchro  •  18 Ianuarie 2014, 10:15

Spre disperarea unora, va fi apt de joc inaintea primei runde cu City, asa ca, Smeagole, dans!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close