INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  QATAR

VIDEO I-au trosnit oasele! » Accidentare horror în finalul meciului Al-Ahli - Muaither 1-1

Articol de - Publicat luni, 30 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2013 23:16

Iranianul Ferydoon Zandi, 34 de ani, a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu, iar medicii sînt rezervaţi în privinţa şanselor sale de a reveni pe teren


Pînă şi adversarii şi-au ferit privirile! În minutul 86 al duelului Al-Ahli - Muaither (1-1), din prima ligă a Qatarului, germano-iranianul Ferydoon Zandi (Al-Ahli) a vrut să dea în minge, dar, contrat de fundaşul muntenegrean Djikanovici, şi-a văzut piciorul stîng frîngîndu-se ca o surcea uscată. Dublă fractură de tibie şi peroneu!

Mijlocaşul de 34 de ani a fost scos de pe teren cu targa, dus la spital şi operat de urgenţă. Medicii sînt însă rezervaţi în privinţa şanselor sale de a mai juca fotbal vreodată. Între 1998 şi 2007, Zandi a bifat 55 de meciuri în Bundesliga, pentru Freiburg şi Kaiserslautern, şi la Al-Ahli se transferase anul trecut, de la Esteghal.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează