INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

VIDEO Ibrahimovici, gata să sară la bătaie! » Un reporter l-a făcut pe Zlatan să vadă roşu în faţa ochilor :O

Articol de GSP - Publicat joi, 08 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 08 mai 2014 10:57

PSG a cîştigat ieri al doilea titlu consecutiv în Ligue 1, însă Zlatan Ibrahimovici a avut motive serioase să fie nervos la finalul meciului cu Rennes, scor 1-2.După ce a sărbătorit alături de colegi şi suporteri pe teren, Zlatan şi-a luat cei doi băieţi ai săi şi a plecat spre vestiare. Înainte de a intra pe tunel, Olivier Tallaron, reporter la Canal +, l-a împins din greşeală pe unul dintre copiii suedezului. Mare greşeală!

Ibrahimovici a reacţionat imediat, l-a împins pe reporter şi i-a arătat ameninţător pumnul. A reuşit să îşi menţină însă calmul şi a plecat rapid la vestiare pentru a se calma.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
mishu_74
mishu_74  •  08 Mai 2014, 20:01

Abia asteapta canaliile astea de pseudoziaristi sa inlature Ibra vreo musca cu mana.Articol mare de prima pagina: " Senzational, uite ce bolnav cu nervii este un mare fotbalist. Nu-si poate stapanii nervii si loveste aerul cu pumnii". mcpmdr, ziaristii lui peste prajit.

valachorum
valachorum  •  08 Mai 2014, 16:53

Zici ca e Harry Potter progenitura bosniaca.

c_o_r
c_o_r  •  08 Mai 2014, 16:11
Postat de rudel.obreja pe 08 Mai 2014, 15:06

ziaristii exagereaza pe de o parte. pe de alta parte Ibra asta seamana cu romanii. Ce pula mea e asa de protectiv cand el e o corcitura si copii lui la fel. numai corciturile si coloratii sunt asa disperati, gelosi si ultraprotectivi , cand ei au multi stramosi victime ale violurilor.

Corcitură??? Și cu ce ar fi mai prejos decât rasa pură??? Și de ce ar trebui să-și protejeze copilul mai puțin decât dacă ar fi „de rasă”?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează