INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

VIDEO Imagini emoționante cu portarul lui Chapecoense » Fotbalistul a povestit cu lacrimi în ochi de ce a rămas acasă, apoi și-a anunțat retragerea!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2016 18:04

Nivaldo, portarul formației Chapecoense, a anunțat că se retrage fără un meci de rămas bun, după accidentul aviatic din Columbia, în care 19 jucători ai echipei braziliene și-au pierdut viața.

Goalkeeperul de 42 de ani a povestit cu lacrimi în ochi de ce nu se afla în avionul cu care echipa se deplasa către finala Copei Sudamerica împotriva lui Atletico Nacional.

Portarul a ajuns la Chapecoense în 2006 și ar fi trebuit să își joace meciul de retragere contra celor de la Atletico-MG, în ultima zi a campionatului brazilian. Cu 299 de meciuri pentru echipă, Nivaldo nu a jucat în meciul pierdut de Chapecoense, 0-1 cu Palmeiras săptămâna trecută, pentru a-și putea disputa meciul de retragere pe teren propriu.

"Trebuia să fac deplasarea, dar în cele din urmă am rămas acasă. Totul are un scop în viață. Nu am călătorit la Palmeiras (duminică) pentru că trebuia să-mi joc meciul de retragere contra lui Atletico-MG aici, când ajung la 300 de partide pentru club.

Cum a fost o schimbare de planuri, nu s-au mai întors la Chapeco și au mers direct de la Sao Paolo la Medellin. Așa că antrenorul a spus că nu mă va mai lua", a spus Nivaldo pentru Globoesporte.

Doar 6 persoane, dintre care trei jucători ai echipei braziliene, au supraviețuit în urma prăbușirii avionului, bilanțul morților fiind de 75 persoane. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  30 Noiembrie 2016, 19:37

Nu te retrage mă ... Hai la altă echipă picată din avion , fcsb ....

marius.bxl
marius.bxl  •  30 Noiembrie 2016, 18:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close