INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEXIC

VIDEO Imagini incredibile! Maradona ca MM Stoica: a lovit cu pumnul un suporter!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2018 09:26

Dorados de Sinaloa, echipa lui Diego Armando Maradona, a ratat titlul în Apertura ligii secunde din Mexic după a fost învinsă de Atlético San Luis cu 2-4 după prelungiri, în deplasare. În tur, câștigase cu 1-0 în prima manșă.

Eliminat în prima manșă a finalei, după ce insultase și arbitrii, și jucătorii, și antrenorii adverși, Maradona a fost suspendat la returul cu Atlético San Luis. Din tribună, chiar dacă a mai vorbit cu asistenții la walkie-talkie, nu și-a putut ajutat echipa. 

Dorados de Sinaloa, care învinsese joi cu 1-0 acasă, a condus de două ori duminică, dar a pierdut în prelungiri, 2-4. Și a ratat Apertura ligii secunde mexicane. Acum, mai poate promova în elită doar dacă va câștiga și Clausura, și barajul cu Atlético San Luis. 

Tristețea înfrângerii s-a transformat în furie când fanii rivalilor l-au înjurat pe Diego după meci. A sărit și a lovit un suporter cu pumnul. Oficialii lui Dorados și câțiva polițiști au încercat să-l calmeze. Cu greu au reușit. El Pibe de Oro voia să se răzbune. Enervat că un polițist îl ținea de mână, l-a împins pe acesta. Așa a părăsit Maradona arena

În 2005, scene similare s-au văzut din păcate și în fotbalul românesc. Mihai Stoica a coborât din loja din Ghencea însoțit de bodyguarzi și a pocnit în figură un suporter care îl apostrofase. 

Vezi și:

VIDEO I-a lăsat mască! Diego Armando Maradona a recidivat: în cel hal s-a prezentat în fața reporterilor din Mexic

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
swedan
swedan  •  03 Decembrie 2018, 13:55

Îl vrei la fcsbeeeeeh?

100185550934873
Septimiu Codrean  •  03 Decembrie 2018, 12:56

Cita inspiratie ! Sa compari ce face MARADONA cu actiunile mascariciului MM ! Bai baietei, putina masura , ma ! Unul e regele fotbalului, altu' e o *** de Jilava ! Ce draku ?!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cobra_z
cobra_z  •  03 Decembrie 2018, 11:53

maradona a lovit un suporter al adversarilor iar mm si-a lovit propria *** balaie...e o diferenta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează