INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

VIDEO Imagini INCREDIBILE! Suporterii au dat foc stadionului după ultima înfrângere

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 13:15

Suporterii celor de la Persebaya au creat incidente grave, după ce echipa lor a pierdut meciul cu PSS Sleman, scor 2-3, din etapa #25 a campionatului din Indonezia.

După sfârșitul jocului, suporterii au declanșat haosul! A fost ca un adevărat război, au intrat pe teren și au incendiat anumite părți ale gazonului și porțile.

Persebaya ocupă locul 9 în campionat cu 31 de puncte după 25 de etape. De partea cealaltă, Sleman a acumulat 39 și a urcat pe locul 5.

Stadionul Gelora Bung Tomo candidează pentru găzduirea Campionatului Mondial U21 din anul 2021!

VEZI ȘI:

Genk - Antwerp 2-2 // Echipa lui Ladislau Boloni, egalată din nou de la 2-0 + Ianis Hagi n-a jucat niciun minut!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
redactorgsp
redactorgsp  •  31 Octombrie 2019, 14:36

As ruga jurnalistii care scriu la gsp sa-si mai citeasca si ei stirile. Ba, ati scris o stire despre revolte la o echipa care unde spanac joaca? In ce tara?

1177177172317584
Christian Ciuca  •  31 Octombrie 2019, 14:03

asa va sfarsi si Arena Nationala peste citeva zile daca nu-i bateti pe vikingii blonji din nordu-nghetat, mult n-a mai ramas. Ca nu se mai poate, de stai acasa ca tara organizatoare de Euro bati recordu mondial, intri in Guinness Book din start singura tara organizatoare care nu joaca vreun meci in competitie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează