INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Imaginile care îi sperie pe fanii celor de la Real Madrid » Messi are şanse tot mai mari să joace în El Clasico

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2015 11:54

Accidentat în septembrie, în meciul cu Las Palmas, Leo Messi a fost nevoit să ia o pauză de două luni, iar prezenţa sa în meciul Real Madrid - Barcelona a fost pusă sub semnul întrebării.

În ultimele zile, starul Barcelonei a dat semne că şi-a revenit după accidentare şi s-a pregătit din ce în ce mai intens.

După ce la finalul săptămînii trecute s-a pregătit cu echipa a doua a Barcelonei, Messi s-a antrenat ieri alături de mai mulţi colegi de la prima echipă, printre care şi Luis Suarez, Ter Stegen şi Ivan Rakitici, sub comanda lui Luis Enrique.

 

Leo Messi, Rakitic and Ter Stegen in training http://ow.ly/UJo7e Retorn als entrenaments grupals de Messi, Rakitic i...

Posted by FC Barcelona on Monday, November 16, 2015

 


Leo Messi, Rakitic and Ter Stegen in training de fcbarcelona

De partea cealaltă şi Real Madrid are probleme de lot. Keylor Navas, Sergio Ramos şi Marcelo au acuzat şi ei probleme medicale.

Meciul Real Madrid - Barcelona se va disputa sîmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19:15, în direct pe DigiSport, DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close