INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / LAZIO - JUVENTUS 1-2

VIDEO Imposibil de ucis » Simone Inzaghi regretă: "N-am văzut-o pe Juventus suferind atât niciodată în acest sezon" 

Simone Inzaghi
foto: Guliver/Getty Images
Simone Inzaghi foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 10:53

Simone Inzaghi, antrenorul lazial, simte că a ratat o victorie meritată, dar Allegri i-a dat mat pe final cu Cancelo, care a egalat şi a scos penaltyul decisiv, transformat de Ronaldo.

Ceea ce nu te poate omorî te face mai puternic. De dreptul lui Immobile a depins soarta lui Juventus duminică seară, iar golgeterul lazial a greşit neobişnuit ținta. Şi campioana a supraviețuit la 0-1, revenind miraculos după ce trei sferturi de meci a fost biciuită, sufocată şi chinuită de biancocelesti. "Pentru o oră a fost cea mai slabă Juve din acest sezon, dar am ştiut să ne schimbăm, găsind energia mentală necesară. Trebuia să o scoatem la capăt, nu conta cum", a recunoscut Chiellini, introdus de nevoie în locul lui Bonucci, accidentat.

Opt la rând cu gol în deplasare

"Trebuia să facem 2-0, nu meritam să pierdem meciul. Nu-mi amintesc s-o fi văzut pe Juventus suferind atât şi fiind în mare dificultate în acest sezon. Fotbalul e crud şi îmi pare rău pentru jocul extraordinar făcut de băieți", regreta Simone Inzaghi.

După autogolul lui Emre Can (primul gol lazial pe Olimpico în campionat contra torinezilor după 5 ani!) care a capitalizat supremația gazdelor, Allegri l-a surprins pe omologul roman cu două mutări decisive. "E şi vina mea, l-am pus prost pe Can în fața apărării". Bernardeschi şi, mai ales, Cancelo, primul la serviciu, portughezul cu egalarea şi penaltyul scos la imprudența lui Lulici. Şi transformat sigur de Ronaldo, intâiul care înscrie în opt deplasări la rând în Serie A în era cu trei puncte la victorie. 

29 de meciuri(toate) cu gol marcat în acest sezon are Juventus, egalând recordul clubului vechi de 61 de ani

0 şuturi la poartăau trimis bianconerii în prima repriză. O premieră negativă in Serie A din 2004 încoace. Primul, în minutul 54

13 punctea recuperat echipa lui Allegri după ce a fost condusă. Lider in acest campionat 

"Radu a muşcat din glezne"

Ştefan Radu a jucat tot meciul şi a făcut-o foarte bine până la căderea din final a lui Lazio, când n-a ajuns să-l blocheze pe Cancelo, după ce Strakosha respinsese rău şutul lui Dybala. "N-a riscat nimic, a rezolvat simplu fazele şi a muşcat din glezne. Apoi nu a mai rezistat", l-a caracterizat agenția lalaziosiamonoi.it, notându-l cu 6. Aceeaşi în Gazzetta dello Sport: "Unicul din apărare care a terminat fără să comită greşeli mari. E lăudabil că a contribuit şi la faza ofensivă". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează