INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORINTHIANS CÎŞTIGĂ CAMPIONATUL PAULISTA

VIDEO » Podiumul de premiere a luat foc la decernarea trofeului Paulista! Ronaldo: "Organizare deplorabilă"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2009 00:00

Formaţia braziliană Corinthians, la care evoluează şi Ronaldo, a câştigat duminică seară campionatul Paulista, dar în timpul ceremoniei de înmânare a trofeului tricoul unui jucător a luat foc din cauza artificiilor, relatează Reuters.

Căpitanul echipei, William, prezenta trofeul fanilor, fiind urcat pe un podium mobil, dar tricoul său a luat foc după ce mai multe bucăţi de confetti s-au aprins din cauza artificiilor. Preşedintele clubului, Andres Sanches, şi ministrul sportului din Brazilia, Orlando Silva, erau şi ei pe podium şi l-au ajutat pe fotbalist să stingă cât mai repede focul.

Ronaldo i-a criticat pe organizatorii ceremoniei de după meciul cu Santos, încheiat la egalitate, scor 1-1. În tur, atacantul marcase două din golurile victoriei lui Corinthians, scor 3-1. "Era clar că o să ia foc, trebuiau să se gândească înainte la acest lucru. William putea să se ardă, iar în loc să sărbătorim trebuia să-l vizităm la spital. A fost o mare dezorganizare", a spus Ronaldo, care a fost încercuit de zeci de reporteri şi cameramani. "Nici nu am putut să sărbătoresc alături de fani, eram lovit mereu de microfoane", a adăugat acesta.

La meci a asistat şi selecţionerul echipei naţionale a Braziliei, Carlos Dunga, care îl poate selecţiona pe Ronaldo la prima reprezentativă.

Campionatul Carioca a fost câştigat de Flamengo, care a învins pe Botafogo şi a câştigat trofeul pentru a treia oară consecutiv. Scorul general dintre cele două formaţii a fost de 4-4, iar Flamengo a învins cu 4-2 la penalty-uri, după ce portarul Bruno, care apărase un penalty în timpul meciului, a mai apărat două lovituri de departajare.

Vezi incidentele de la festivitatea de premiere!
Vezi rezumatul partidei Corinthians - Santos, 1-1!

NewsIn

Playtech: Specialiștii trag un semnal de alarmă. Ce riscă să pățească femeile ce s-au imunizat împotriva Covid-19


Comentarii (2)
 •  04 Mai 2009, 13:09

hahhahah parca ar fi in div d la spicul cogealac...pai un asa organziator e doar pe la babadag si chiar si acolo au mesteri carutiri calfe si zidari si cam atat...e somaj si pe acolo asa ca mai bine fotbal aca uitam d efoame

ronaldo666
ronaldo666  •  04 Mai 2009, 12:31

ma bucur pt ronaldo a mai castigat un trofeu merita inca un cm pt cate a facut la nationala braziliei in forma la care este sar putea sa repete performanta din 2002

Vezi toate comentariile (2)
Comentează