INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / NAPOLI - LAZIO 4-1

VIDEO Inzaghi, speriat înainte de FCSB: "O repriză secundă inacceptabilă. Nu mi-am recunoscut echipa!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2018 09:51

Lazio are trei înfrângeri la rând în Serie A. După 1-2 cu Milan și Genoa, dezastru pe San Paolo: 1-4! "La reluare, nu am mai fost o echipă", s-a plâns antrenorul biancocelesto.

Încă de acum o săptămână, când pierduse cu Genoa, 1-2 pe "Olimpico", se vedea că s-a întâmplat ceva cu Lazio. Își pierduse strălucirea, creativitatea, mintea limpede. Ataca în gol, fără gol. Chiar dacă nu jucaseră Milinkovici-Savici și Lulici, suspendați, Simone Inzaghi tot nu accepta ca bianconcelestii să arate astfel. Și îl mai deranja ceva: era prima oară când pierdeau două meciuri la rând în acest campionat.

5a fost nota primită de Ștefan Radu. "Callejón l-a ars", a comentat Corriere dello Sport. "Adversarul său direct i-a scăpat la primele două goluri", a completat Gazzetta

O eroare a răsturnat strategia

Duminică, pe San Paolo, s-au întors Milinkovici și Lulici, iar prima repriză totul a mers bine, ca de obicei. O trupă solidă, compactă în defensivă, fără spații neacoperite, și extrem de periculoasă în atac. Conducea și controla tactic jocul. O eroare i-a răsturnat întreaga strategie: chiar înaintea pauzei, Lulici nu a făcut pasul la ofsaid, Callejón a sprintat în spatele lui Ștefan Radu, egalând singur cu portarul.
"Acel gol ne-a afectat mental. Nu ne-am mai putut reveni", avea să spună Inzaghi la conferință. După pauză, odată ce Sarri a mutat inspirat, Zieliński în locul lui Hamšík, Napoli a renăscut, și-a regăsit jocul ei percutant, cu pase în viteză, și lazialii au primit în plin fiecare lovitură, nereușind să se mai ridice din iarbă. Knock-out! I-au lăsat pe napolitani să se elibereze și să facă spectacol. 1-4, al treilea eșec consecutiv în Serie A. Ultima partidă înainte să vină joi la București, pentru turul "16-imilor" Europa League.

8 succese consecutiveare Napoli în Serie A; ultimele puncte pierdute, la 0-0 cu Fiorentina acasă, pe 10 decembrie

"În trecut, am reacționat. Nu și acum"

Inzaghi e afectat și supărat de lipsa de reacție a jucătorilor săi. "O repriză secundă inacceptabilă. Nu mi-am recunoscut echipa, pentru că nu am mai fost o echipă", a declarat antrenorul biancocelesto: "În trecut, am replicat când am fost conduși, chiar și împotriva unor adversari importanți, ca Napoli, însă acum n-am făcut-o. Și asta nu se poate la Lazio". 

"Acum, trebuie să înțelegem ce am greșit și să o luăm de la capăt. Această cădere a fost mentală, nu fizică. În doi ani, am greșit momente din joc, dar niciodată o repriză întreagă. E un bun motiv de reflecție.

Cu o prima repriză ca a noastră, ar fi trebuit să intrăm la vestiare în avantaj. Nu poți să te întorci acasă cu un rezultat bun de la Napoli dacă nu ești concentrat 95 de minute. Iar noi nu am fost. De aceea, înfrângerea e consecința inevitabilă"
Simone Inzaghi, antrenor Lazio

"După pauză, s-a văzut calitatea noastră. Suntem maturi, nu suferim de vertijul locului 1. Am fost eliminat la pauză, dar mi-a plăcut să-mi văd echipa din lojă, de la înălțime"
Maurizio Sarri, antrenor Napoli

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  11 Februarie 2018, 14:07

Nimeni nu o mai recunoaste!De cand e Inzaghi antrenorul ei!

risc_mix
risc_mix  •  11 Februarie 2018, 12:46

Văleu! S-a speriat Inzaghi. Să vezi că ăia nici nu se mai prezintă la meci de frică. Mai ales după ce au văzut forma deosebită în care se află Vlad, Fl. Coman, ambii lemn-Tănase, etc. Bă ejnebun?

aius
aius  •  11 Februarie 2018, 11:56

Esti cu capul, bai,,Treisferturi,, !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează