INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Ionuț Radu, rezervă în Genoa - Sassuolo 2-1! Cum s-a descurcat Matia Perrin, înlocuitorul românului

Articol de - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 17:10

Genoa a învins-o Sassuolo, 2-1. Ionuț Radu, 23 de ani, nu mai e titular la Genoa, noul antrenor preferându-l pe portarul revenit de la Juventus, Matia Perrin.

Genoa a pornit în 2020 cu un nou antrenor și cu o veste proastă pentru Ionuț Radu. Titularul din ultimele 28 de etape a fost trimis pe bancă și înlocuit cu Mattia Perin de către Davide Nicola. 

VIDEO cu rezumatul meciului Genoa - Sassuolo 2-1

Care avertizase de la numirea în locul lui Thiago Motta: „Ambii sunt portari foarte buni, dar eu nu vreau să-i rotesc. Voi sta de vorbă cu amândoi, iar decizia va fi una definitivă". Abia împrumutat de la Juventus, unde apărase doar în 9 meciuri, fostul căpitan al Grifonului a fost preferat cu Sassuolo!

Gol la al doilea șut

Cel mai bun fotbalist al anului trecut în Ancheta Gazetei l-a privit de pe margine pe goalkeeperul cu cinci ani mai în vârstă și care nu mai jucase de nouă luni, din cauza unei accidentări la umăr. Perin a început cu un reflex remarcabil la "capul" din 8 metri al lui Traorè.

 Înlocuitorul lui Radu a încasat gol după 33 de minute, fiind păcălit la 1-1 de devierea lui Biraschi la șutul lui Obiang. În repriza a doua, a ieșit riscant la Traorè și s-a lovit în abdomen, dar a continuat. Și l-a salvat VAR, golul lui Đuričici fiind anulat pentru henț. Pandev a dat verdictul (2-1) și Grifonul scapă de ultimul loc.

 Genoa a câștigat primul meci din octombrie și are 14 puncte, fiind pe locul 19.

Sosirea lui Perin a agitat apele la Genoa. Imediat după împrumutul portarului, impresarul lui Radu, Oscar Damiani,  a declarat că va merge de urgență pentru a discuta cu Radu și cu oamenii din conducerea echipei. Detalii AICI

Genoa - Sassuolo 2-1

  • Au marcat: Cristico 29', Pandev 86'/ Obiang 33'

Echipele de start

Genoa: Perin - Criscito, Biraschi, Romero - Ankersen, Sturaro, Radovanovic, Jagiello, Pajac - Pandev, Sanabria Antrenor: Davide Nicola

Sassuolo: Consigli - Toljan, Romagna, Ferrari, Kyriakopoulos - Obiang, Locatelli - Traoré, Duncan, Boga - Caputo 
Antrenor: Roberto De Zerbi

Citește și: 

Tensiuni la Genoa » Impresarul lui Ionuț Radu s-a revoltat după transferul lui Perin: „Merg chiar acum acolo! Perioada de transferuri nu s-a terminat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
ovidiu2019
ovidiu2019  •  06 Ianuarie 2020, 09:03
Postat de nikomunie pe 05 Ianuarie 2020, 19:17

Baiete.tin są te lamuresc Ca si acest radu e doar imprumutat.de La inter.asa CA argumenttele tale sunt egal cu zero.pur si simplu Genoa si_a adus in sfarsit portar fiind deja exasperat de atatea greseli ale portarului radu.

Aberații, Radu e in top 5 portari din Serie A. Se pare ca nu urmărești fotbal! E drept ca Tatarusanu iese pe centrări mult mai bine, dar Radu e foarte bun.

ovidiu2019
ovidiu2019  •  06 Ianuarie 2020, 08:57

Radu are o accidentare, articol amator

anonim91
anonim91  •  06 Ianuarie 2020, 02:27
Postat de vishnu pe 05 Ianuarie 2020, 18:29

Normal ca vor sa-l vada la lucru si pe ala, de-asta l-au si luat. Radu o sa mai aiba sanse sa redevina titular, dar trebuie sa demonstreze ca e mai bun.

Vor sa l vadă la lucru pe ala pt ca de Radu prob s au lămurit. Și or fi dat și ei seama ca nu pot sta în Radu ca să se salveze de la retrogradare. El nu oferă siguranțe echipei, și le mai gafează de multe ori la câte un gol. Degeaba te arunci tu spectaculos sau scoți câteva mingi asa din reflex sau acrobatic dacă le comiți de multe ori f ușor. Nu mi pare un portar stăpân pe sine. În sfârșit. Opinie personala.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează