INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

VIDEO "Îți mulțumesc, Profesore!" » Supercadoul lui Lucas Silva l-a emoționat pînă la lacrimi pe omul care i-a ghidat primii pași în fotbal

Articol de - Publicat marti, 04 august 2015 19:31

Lucas Silva i-a făcut o surpriză extraordinară antrenorului care i-a ghidat primii pași în fotbal în localitatea natală, Bom Jesus de Goias.

Fotbalistul lui Real Madrid a vrut să-l răsplătească pe Profesorul Hamilton și a plătit renovarea casei acestuia, asigurîndu-i toate facilitățile.

"Dacă nu ar fi fost el, nu aș fi ajuns niciodată la Real Madrid și nu mi-aș fi îndeplinit visul", recunoaște Lucas.

Vezi aici imaginile emoționante!

"Îi sîntem recunoscători lui Lucas, îi dorim tot ce îi poate da Dumnezeu mai bun, multă sănătate și o viață frumoasă. E un băiat formidabil, foarte atent și apropiat.

Am fost alături de el cînd era copil, vedeam cum devenea din ce în ce mai bun și știam, cunoscîndu-i potențialul, că poate ajunge departe. Învăța foarte rapid, reținea tot ce îi spuneai și era un tip foarte muncitor", spune Hamilton.

De cîte ori merge acasă, Lucas Silva îl vizitează pe Profesor, uneori se întîlnesc la terenul de fotbal din localitate, unde atît Profesorul, cît și soția sa antrenează grupe de juniori.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cosminutz81
cosminutz81  •  05 August 2015, 10:33
Postat de unfand pe 04 August 2015, 19:54

Un gest frumos!

Asa este.Ma intreb cati din fotbalistii nostri,care au ajuns la echipele titrate din Romania si unii castiga 30.000 de euro ( vezi Chipciu) i-au ajutat pe cei care i-au promovat si i-au invatat cum sa isi lege ghetele de fotbal in picioare.Nu stiu de ce am impresia ca doar 1% din ei au facut acest lucru.O zi frumoasa iti doresc unfand!

unfand
unfand  •  04 August 2015, 19:54

Un gest frumos!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează