INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Jack ”Spintecătorul” » Wilshere, gol şi assist, a fost omul vedetă în Arsenal - Manchester City 2-2

Wilshere, stînga, îl lobează pe Hart și balonul se va opri în plasa porții lui City: 1-1 // Foto: Reuters
Wilshere, stînga, îl lobează pe Hart și balonul se va opri în plasa porții lui City: 1-1 // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 14 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 septembrie 2014 00:12

Atacantul ”tunarilor” a schimbat faţa partidei, readucîndu-şi echipa în joc. Campioana putea cîştiga în final, dar s-au opus barele.

Jack Wilshere poate fi considerat omul derby-ului de ieri, de pe Emirates. Dacă Arsenal - Man. City s-a transformat dintr-un meci la îndemîna campioanei într-un adevărat spectacol i se datorează şi lui.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Atacantul Arsenalului a schimbat macazul în minutul 64, cu o reuşită de senzaţie, ce a anulat avantajul luat de oaspeţi prin golul lui Aguero (28). Şi tot el l-a servit pe Alexis Sanchez, cîteva minute mai tîrziu, pentru voleul de 2-1.

Revenirea "tunarilor", care pînă atunci ieşiseră în faţă doar cu bara lui Welbeck, din debut, a trezit furia campioanei. Urmarea? Un final incendiar.

Demichelis a pus capul pentru 2-2, Kolarov a egalat la bare, iar Koscielny s-a aflat la un pas de auto gol, fiind salvat de... bară. În finalul celor 6 minute de prelungiri a înscris Nasri, dar degeaba. Era în ofsaid.

29 de luni sînt de cînd Arsenal n-a mai reuşit să cîştige în faţa lui Man. City în Premier League. Pe 8 aprilie 2012 a fost 1-0 pentru "tunari"

ALTE ŞTIRI DIN PREMIER LEAGUE:

SUNDERLAND - TOTTENHAM 2-2: Uite-l pe Chiricheş!
Toată vara s-a vorbit că managerul lui Tottenham, Mauricio Pochettino, vrea să scape de Vlad Chiricheş. Nu s-a întîmplat. Dimpotrivă. Refăcut după problemele la spate, "tricolorul" s-a întors în echipă. Mai întîi în Europa League, iar ieri şi în Premier, cu Sunderland. Dacă Pantilimon a fost rezervă la gazde, el a jucat 90 de minute. La golul doi al gazdelor s-a ferit de mingea care l-a lovit pe colegul Kane şi a intrat în poartă.

SOUTHAMPTON - NEWCASTLE 4-0: A debutat şi Gardoş!
Florin Gardoş a spart gheaţa la Southampton. Ieri, cu Newcastle (4-0), antrenorul Ronald Koeman i-a acordat şansa primei apariţii în Premier League. Introdus în minutul 89, ex-stelistul a mai bifat patru în prelungirile partidei.   

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează