INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO "Jaf pe San Mames!" Barcelona, furioasă după eșecul în fața lui Athletic Bilbao! Două penalty-uri neacordate catalanilor și Aduriz iertat de eliminare!

FOTO: GULLIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULLIVER/ GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 08:42

Barcelona a pierdut manșa tur din optimile Cupei Regelui Spaniei în fața lui Athletic Bilbao, scor 1-2, însă meciul a fost marcat de greșeli grave de arbitraj în defavoarea catalanilor.

Echipa antrenată de Luis Enrique a avut două penalty-uri clare neacordate în disputa de pe "San Mames": la duelul dintre goalkeeperul Gorka Iraizoz și Pique și la faultul lui Etxeita la Neymar. 

Mai mult, arbitrul trebuia să-l elimine pe Aduriz în prima repriză, pentru fault clar la Umtiti, dar atacantul lui Bilbao a fost iertat de "centralul" Fernandez Borbalan. 

În final, bascii au terminat meciul în 9 oameni, după eliminările târzii ale lui Garcia și Iturraspe, insuficient însă ca Barcelona să întoarcă rezultatul. Catalanii au ratat o imensă ocazie chiar în ultimele secunde ale prelungirilor.

Aduriz și Williams au punctat pentru Bilbao în prima repriză, Messi reducând din diferență în startul reprizei secunde. 

"Penalty-ul la Neymar e clar, la fel de clar e și cel asupra mea, dar știm cum funcționează totul.
Am văzut ce s-a întâmplat ieri la Sevilla-Madrid..." Gerard Pique, fundaș FC Barcelona

Presa catalană a răbufnit, punând la zid maniera de arbitraj și titrând "Jaf pe San Mames!"

VIDEO cu rezumatul partidei

Un alt meci din optimile Cupei Regelui Spaniei a fost umbrit de greșeli grave de arbitraj: Real Madrid a învins-o pe Sevilla cu 3-0, iar un fost conducător al Sevillei a catalogat partida drept cel mai mare scandal din istoria fotbalului. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
eugeniustin
eugeniustin  •  06 Ianuarie 2017, 22:10
Postat de bebe21 pe 06 Ianuarie 2017, 20:45

cand il auzi pe Pique vorbind de arbitraj e ca si cum ar vorbi neabroasca despre zero sum & non zero sum games..:***echipa piticot mereu a castigat doar cu fluierasii...

hahahahahahahahahahah

bebe21
bebe21  •  06 Ianuarie 2017, 20:45

cand il auzi pe Pique vorbind de arbitraj e ca si cum ar vorbi neabroasca despre zero sum & non zero sum games..:***echipa piticot mereu a castigat doar cu fluierasii...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luka22
luka22  •  06 Ianuarie 2017, 17:07

Da, i-au jefuit atat de tare ca au jucat cu doi oameni in plus!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează