CAMPIONATE  ·  PREMIER LEAGUE

VIDEO Jose Mourinho s-a înfuriat rău după un fault nesancţionat din Chelsea - Burnley 1-1: "Criminal!"

Arbitrul Atkinson îl opreşte pe Matici (primul albastru din stînga), care ar fi vrut să-l calce în picioare pe Barnes
Arbitrul Atkinson îl opreşte pe Matici (primul albastru din stînga), care ar fi vrut să-l calce în picioare pe Barnes

Articol de - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 00:04

Pentru a nu mai risca o amendă, managerul a atacat voalat arbitrajul lui Martin Atkinson: "Minutele 30, 33, 43 şi 69 au fost cruciale. Patru greşeli mari împotriva noastră".

Chelsea a pierdut două puncte sîmbătă acasă, cu penultima clasată, mai are doar cinci puncte avans faţă de Man. City, iar Mourinho e ca un butoi cu pulbere. Nu mai atacă frontal arbitrii, nu mai vrea să plătească amenzi, însă tot spune ce are pe suflet.

VIDEO: Vezi AICI golurile şi rezumatul meciului cu Burnley

Erorile decisive
"Acest meci a avut patru momente cruciale, în minutele 30, 33, 43 şi 69. Patru mari greşeli împotriva noastră", a declarat managerul lusitan.

Ce se întîmplase?
30 - Ashley Barnes ( Burnley) l-a lovit cu genunchiul în spate pe Ivanovici. Trebuia eliminat. Nu a primit nici "galben"
33 - Şutul lui Ivanovici spre poartă a fost oprit cu mîna de Kightly. Penalty clar. Nu s-a dat.
43 - Diego Costa a căzut în careu împins de Shackell. Se putea dicta 11 metri. Jocul a continuat.
69 - Acelaşi Barnes l-a atacat brutal pe Matici, cu talpa pe tibie (foto). Din nou, nici un avertisment. Sîrbul s-a ridicat furios, trîntindu-şi agresorul în iarbă. "Roşu"!

"Trebuia să fie 3-0 la pauză"
"Jucătorul Barnes, dacă poate fi numit jucător, ar fi trebuit să fie la duşuri în minutul 31. Pentru el, nici n-ar fi existat minutul 69. Şi atunci, după ce face acel tackling criminal, tot Matici e dat afară", a protestat Mou.

"La pauză, aveam 3-0 în mod normal şi un om în plus. În realitate, s-a terminat 1-1 şi noi am fost în inferioritate". Iar Matici va fi suspendat pe 1 martie, la finala Cupei Ligii cu Tottenham.

Foaia cu 13 erori la Real
Mourinho venise de cinci luni la Madrid. Pe 20 decembrie 2010, la o zi după Real - Sevilla 1-0, antrenorul a apărut la conferinţa de presă cu o foaie A4 avînd trecute toate greşelile arbitrilor la meciul cu andaluzii. "Iată ce pot face arbitrii. 13 erori împotriva unei echipe mari ca Realul", s-a plîns Mou.

25 mii de lire sterline (33.890 euro) a fost amenda primită de Mourinho, după ce a spus în decembrie că "există o campanie împotriva lui Chelsea"

"Acest gentleman, Martin Atkinson, unul dintre cei mai buni arbitri europeni, a făcut 4 greşeli importante acum. E ca un avocat valoros care pierde 15 cazuri din 15. Nu vrei acel avocat" ( Jose Mourinho, manager Chelsea)

"Dacă un arbitru nu vede penaltyul fiind la 3 metri de fază, atunci să apelăm la tehnologia video. Cineva ne va ajuta din faţa ecranului" (Jose Mourinho, manager Chelsea)Cazul care a șocat Italia. Fată violată de 3 români: „Am fost obligată să-mi dau pantalonii jos, iar ei...„
Libertatea
Comentarii (3)
bazileon  •  23 Februarie 2015, 14:29

Mai da-l in pisici de ofticos si paracios! Cand Costa il calca pe gamba pe turcul lui Liverpool, facea semn cu mana ca nu s-a intamplat nimic! Sigur, e un antrenor mare, dar caracter, infect!

ovidiu_3003  •  23 Februarie 2015, 10:41

Mou are dreptate...este un antrenor imens...

sek.91  •  23 Februarie 2015, 09:50

Daca se punea mai multa presiune pe piciorul lui Matic am fi avut o accidentare horror. Nici nu e de mirare reactia lui si ii inteleg perfect reactia. Putea sa stea cu piciorul in ghips mult timp si probabil nu mai ajungea la aceasi forma ...

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga Campionilor
Tragerea la sorți
Digi 1
19:30 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Brentford - Fulham
Digi 2
20:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Levante
Digi 3, Telekom 2
20:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Cadiz
Digi 4
21:45 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Liverpool - Arsenal
Digi 1
21:45 Handbal M
Celje - Kiel
Digi 3
22:30 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Barcelona
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×