INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Jubileu ratat » Arsenal nu a reușit să se impună în meciul 100 pentru Wenger în Cupa Ligii, 0-0 cu Hull

"Tunarul" Alexis Sanchez, prim-plan, și-a culcat adversarul din fentă, dar va rata // foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 21 februarie 2016 00:00

Meciul 100 în competiție al managerului Wenger n-a coincis cu o calificare. Partida se va rejuca.

Arsenal a avut ieri cam totul de partea sa în duelul cu Hull City. Terenul propriu, posesia, cele mai multe șuturi spre poarta adversă și cele mai clare ocazii. Degeaba. N-a reușit să bage mingea-n plasă nici măcar o dată, stricându-i jubileul managerului Arsene Wenger, care a bifat meciul cu numărul 100 în Cupa Angliei.

VIDEO: vezi AICI rezumatul!

Uraganului roș-alb i s-au opus Jakupovici, în primul rând, și arbitrul Mike Dean. Portarul liderului Championship a fost de-a dreptul incredibil în câteva situații, exasperându-i pe Walcott, Campbell, Alexis Sanchez și Welbeck cu reflexele sale.

Iar "centralul" Dean le-a refuzat "tunarilor" două penalty-uri, primul la un henț al lui Bruce, al doilea la o cădere a lui Welbeck, prins între Maloney și Elmohamady.

Iertat în minutul 87, la ocazia irosită de Aluko, Wenger e și el un pic vinovat că acum va trebui să rejoace partida. Cu gîndul la duelul cu Barcelona, marți, în Ligă, a operat 9 modificări în primul unsprezece. Practic a refuzat cadoul omologului Steve Bruce, care-i oferise pe tavă un adversar cu și mai multe rezerve: 10!

14victorii la rînd avea Arsenal în Cupă. Serie frântă ieri

24de șuturi, 11 cadrate, au expediat "tunarii" spre poarta lui Jakupovici

68%au avut gazdele posesie pe Emirates

Alte știri din Anglia:

WATFORD - LEEDS 1-0: Panti n-a avut ce apăra

Costel Pantilimon a bifat ieri a doua apariție între buturile lui Watford și a terminat din nou fără gol încasat: 1-0 cu Leeds (D2). Nu-i mai puțin adevărat că goalkeeperul "viespilor" nici n-a prea avut ce apăra, singurul șut pe poartă al oaspeților fiind unul fără probleme pentru el. Golul? Deși a dominat categoric (14 șuturi spre poartă), Watford s-a calificat grație unui autogol: Wooton (53).

MAN. UNITED: "Jose, salvează-ne!"

Cotidianul The Guardian a dezvăluit că managerul Louis van Gaal s-ar putea confrunta curînd cu o revoltă a jucătorilor la Man. United. Olandezul a pierdut încrederea unui grup cu mare influență în vestiar, care a solicitat imperativ conducerii înlocuirea lui cu Mourinho. "Vicele" Ed Woodward l-ar fi contactat deja pe portughez, rugîndu-l să preia echipa acum: "Jose, salvează-ne!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează