INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Jucătorii l-au salvat pe Luis Enrique! Barcelona a învins-o pe Atletico Madrid

Foto:Reuters
Foto:Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2015 00:02

Barcelona a învins-o pe Atletico Madrid, 3-1, iar Luis Enrique este mai liniştit, după ce a obţinut două victorii în ultimele două meciuri, aşa cum i-au cerut şefii.

Jucătorii catalani au reuşit cel mai bun meci din acest sezon şi s-au impus în faţa campioanei Spaniei.

Barcelona a deschis scorul prin Neymar, care a înscris cu un şut din 6 metri, în minutul 12. Catalanii şi-au dublat avantajul prin Suarez, care a marcat după o pasă a lui Messi. La faza golului, jucătorii lui Diego Simeone au acuzat henţ la preluarea lui Leo Messi.

În a doua repriză, cei de la Atletico Madrid au micşorat diferenţa, prin golul din penalty al lui Mario Mandzukici, din minutul 57. Leo Messi a consolidat însă avantajul Barcelonei, prin golul marcat în minutul 87.

După acestă victorie, jucătorii lui Luis Enrique se menţin pe locul al doilea din La Liga, la un punct în spatele rivalei Real Madrid. Atletico se află pe poziţia a treia, cu 38 de puncte.

Vezi aici video

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (11)
adrian_hora
adrian_hora  •  12 Ianuarie 2015, 11:16

"jucatorii l-au salvat pe luis enrique" ? pai parca ziceati ( acum cateva zile) ca mesii si bisericuta lui nu il mai doresc pe luis enrique... pentru un ziar de sport calitatea informatiei din domeniu este foarte scazuta - prea multe "articole" aruncate pe site fara discernamant.

mihai_s
mihai_s  •  12 Ianuarie 2015, 10:12

o concluzie cam trista pentru real dupa meciul de aseara: trebuie sa joace mai bine ca barcelona ca sa-i scoata pe atletico din cupa (3-1 nu le ajunge)

madskills
madskills  •  12 Ianuarie 2015, 10:04
Postat de evolutie pe 12 Ianuarie 2015, 00:30

arbitraj mizerabil anti Barca

Nu e neaparat un arbitraj anti barca, sunt multe meciuri in La Liga cu arbitraje ireal de proaste. Nu trebuie sa aratam cu degetul doar pe cei de la noi, daca ar arbitra fara interese, fluierasii nostri ar fi cu mult peste "crema" din Spania.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează